Fina dagar.

 
Njuter av solen, tentapluggar, umgås med fina vänner, flyttar och firar födelsedagar.
 
Nu i mars har jag hunnit med att fira min 20årsdag, pappas 40årsdag och morfars 60årsdag. Jag har flyttat till en egen liten etta. Fick flytthjälp av Dennis och hans familj (min familj är i thailand och njuter av solen så de får hjälpa mig att tapetsera när de kommer hem moahaha). Jag har spenderat timma ut och timma in med skolarbete inför medicinsk teknik-tenta. Fått reda på att jag ska spendera mina tre VFU-veckor i Valdemarsvik!
 
I söndags var jag och lunchade på fräcka fröken med Linnea, Jossan, Sofie och Rebecca. Njöt av solen och åt varsin sallad. Köpte oss sedan en varsin pinnglass och satte oss i kärleksparken vid strömmen. Satt där och pratade pinsamheter, förlovningar och barn tills solen färgat våra kinder rosenröda. Tog en promenad runt strömmen och landade slutligen i pingstkyrkan på eftermiddagsmöte.
 
Kvällen spenderade vi hemma hos Carnebrings där vi, tillsammans med fler från vår cellgrupp, tittade på Harry Potter. Ska försöka ta oss igenom alla Harry Potter-filmer tillsammans.


Kommentarer
Postat av: Jossan

Du borde blogga mer. Jag gillar alltid det jag läser och ser :)

2014-04-07 @ 13:08:55
Postat av: Malva

Ja jag tänkte bara hälsa till alla och jag vill bara säga att jag har det jätte bra och jag har börjat en ny skola och det är jätte bra där jag har fått nya vänner det tycker jag är jätte roligt ha det bra och hälsa där hemma!!!

Svar: Roligt att höra från dig Malva! Så härligt att höra att du har det bra och att du trivs på din nya skola! Lovar att hälsa till mamma och pappa och de andra! KRAM! :D
alida millard

2014-05-07 @ 13:02:01

Kommentera gärna inlägget här:

Vad kan jag kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback