Studielitteratur.

Idag gick jag till Clinicum direkt efter min sista föreläsning för dagen. Hämtade ut mina två FASS-böcker innehållande läkemedelsinformation från A till Z. Varje bok är inte bara dubbelt så tjock som en bibel, utan har också blad tunna som sidorna i en bibel. Du vet sådär tunna så att man nästan kan se igenom dem. Ni ser boken "Människokroppen", jag tyckte att den boken var tjock när jag fick den.. ehe.
 
Tack och lov att jag älskar min utbildning, att jag faktiskt tycker att det ska bli riktigt spännande och intressant att ta sig igenom dem här ovan! Annars hade jag nog dött när jag såg FASS-böckerna. Så, nu vet ni vad jag är sysselsatt med när jag inte hör av mig här.
 
Vet inte om ni är intresserade, men den här terminen börjar jag kursen "Hälsofrämjande omvårdnad och den unga människan". Och som alltid vid början av en ny termin trillar nya böcker ner i min brevlåda. Den här terminen ska jag läsa böcker som: Läkemedelsberäkning, barnet i vården, utvecklingspsykologi, farmakologi och farmakologisk omvårdnad med mer. Sjukt intressant! Ska ju självklart också ta mig igenom (i alla fall en del av) FASS-böckerna.
 
Ja, vad ska jag säga? Jag trivs och har det bra där jag är!

Kommentarer
Postat av: Linnéa Bjervås

Vad kul att allt går bra för dig! Det är roligt att höra! :)

Svar: Roligt att höra från dig! Vad har du för dig nu för tiden? :)
alida millard

2014-01-29 @ 19:23:48
Postat av: michelle sysslingpyssling

Låter så galet kul att få lära sig allt det där! Vill själv jätte gärna läsa till barnmorska eller något liknande när jag kikar in på din blogg :) kramisar!

Svar: Kör! Det är sjukt roligt och intressant! Rätt tufft också såklart, men helt klart värt det :)
alida millard

2014-01-30 @ 23:05:22
Postat av: Linnéa Bjervås

Jag jobbar, det känns som typ allt jag gör! Så ska vi snart flytta så lever i ett ständigt kaos kan man ju säga ;). Men bara en vecka kvar nu så det gäller bara att hålla ut ;)!

2014-02-04 @ 20:01:42

Kommentera gärna inlägget här:

Vad kan jag kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback