20!

Sedan sisst har jag hunnit med en kvällsfika med Julia, en ledarsamling samt att fira min 20-årsdag.
 
I tisdags mötte jag upp Julia på EH (Espresso House) för en lång kvällsfika. Timmarna for dock iväg och plötsligt började servitrisen ställa upp stolarna på borden runt oss. Jättejobbigt att inte få träffa dig varje dag längre, liksom jag gjorte på kunskap. Blir ju bara några få timmar om gången numera, skitjobbigt, men så himla värdefullt! Tacksam att jag har henne, ni vet en sådandär någon som man kan prata om ALLT med och samtidigt kan sitta helt tyst (och ändå vara bekväm) bredvid.
 
Var på ledarträff i veckan. Är en av alla ledare för ungdomarna på punk (= pingstkyrkans ungdomsarbete). Älskar att vara ledare. Inte bara för att man får umgås med underbara ungdomar varje lördagskväll och för att jag brinner för arbetet i sig, men också för att det är så nostalgiskt att gå in genom dörren till kyrkan en kväll varje helg. Har ju själv gått dit sedan jag var fjorton eller femton år. Upplevt några av mina roligaste, bästa och mest underbara minnen. Känns bra att vara kvar för att försöka göra upplevelsen minst lika bra för de ungdomar som går dit nu.
 
Har även hunnit med att fira min födelsedag tillsammans med Dennis. 20! Stört. Speciellt eftersom det känns som om det var igår jag var den där 15åriga tjejen.. Galet. Fick hursomhelst en polaroidkamera av Dennis 00:05 på natten när han kom hem och överraskade mig med att ringa på dörrklockan. Lyckligast i världen! Satt och plockade med den tillsammans ett tag. Tog ett test-foto. Paris och eiffeltornet, notre dame och disneyland paris nästa!
 
 
Spenderade födelsedagskvällen på Rent-musikal på skandiateatern där vår kompis Johan spelade en av huvudrollerna. Älskar musikaler. Något att det bästa man kan spendera en kväll på! Och nu råkade det ju också vara musikalen med stort M. Har ni inte sett Rent, gört! Kvinnan eller mannen som skrev den måste varit ett geni. Här har ni tre av alla låtar som är med i musikalen.

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Vad kan jag kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback