Minns du när musiken var en frälsning, och inte bara fanns.

 
Åkte hemhem till krokek i helgen för att fira min födelsedag tillsammans med släkten. Tog bussen från stan efter att jag skrivit läkemedelsberäknings-tenta och köpt pallar på rusta. Runt tolv på fredagsförmiddagen tog bussen mig förbi åkrar och skog, under en klarblå himmel. Med Peter LeMarc - Skönt att finnas till, Det som håller oss vid liv & Någonting är heligt i lurarna och med slutna ögon njöt jag av värmen från solstrålarna som smekte mitt ansikte. Tänkte att om livet skulle ta slut just där och då så skulle det inte göra så mycket, eftersom jag fått upplevt äkta lycka. Vilket jag har många att tacka för. 
 
Köpte med mig ett par rosa tulpaner till mamma och en Allt i Hemmet-tidning att bläddra igenom medan hon och Elias sov middag på soffan. Framåt kvällen kom resten av min saknade familj hem. Otroligt fint att få komma hem någon gång i bland och få umgås med dem sådär igen, som om jag aldrig flyttat.
 
Lördag eftermiddag kom släkten med blommor och paket. Köksredskap, dammsugare, kokböcker, bakformar, hyllor, strykjärn, ramar och sådantdär som kan vara bra att ha när man ska flytta till egen lya..!
 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Vad kan jag kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback