Augustifesten 2009.

Hyperaktivt lyckad och otroligt trevlig. Där har nu Augustifesten 2009 med fem ord. :)

Fredagen åkte jag och Malin in till stan direkt efter skolan. Otroligt förväntansfulla och glada.
Dagen var lite seg med allt på och av med regn jackor, men vi stretade och lät inte det dåliga vädret hindra oss från att ha den bästa dagen på bra länge. Jag strosade runt med min regn jacka och roade mig åt folket vid backklättringen och sumo brottningen. Stannade till och hälsade på folket och strosade vidare till nästa grej. Hälsade på mera folk o.s.v.
Gick till De Geer runt tolv på natten för att möta upp Martina Ringstad med familj. Tack Dennis Forsberg för att du följde med mig ut i spöregnet så jag slapp gå dit själv. :)

Vaknade hemma hos Martina med ett stort leende på läpparna. Det var länge sen jag sov så gott.
Jag och Marina var inne vid restore området någon gång mellan 10:00 och 11:00. Victoria kom vid 12:30 och Isak vid 13:00. När jag hälsat honom välkommen till staden Norrköping var det bara att sätta igång att jobba. Där stod vi, det vill säga jag Victoria, Isak och Dennis i ca 2 och en halv timma. Det blev att man fick lite ont i nacken efter att ha blickat upp mot himlen och pojkarna och flickorna som bara kom högre och högre upp innan det att de rasade ner mot marken. Dagen var solig. Små vita moln liksom seglade fram på den nästan klarblå himlen. En mycket vacker och underbar syn. Dagen gick mycket fort med allt lek och stoj. Malin fick gå som Kaj i paraden. En lika underbar syn.

Framåt kvällen kom mina förärdrar för att hämta mig och Alexandra, efter en otrolig dag tillsammans med alla människor. De ville ha hem oss, men fick bara med Alexandra. Jag stannade, för att hjälpa till att städa undan alla grejor. Jag David och Ville somnade vid 06:30 tillsammans inne på Davids rum. Vaknade vid 17:30 och satte på Ice Age. Sen åkte jag hem. 

Tack för en underbart lyckad helg och alla minnen jag för alltid kommer att bära med mig. ♥ 

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Vad kan jag kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback