Lite sent ute.

Skolfotografering. Vaknade och drog på mig den klassiska vit och svartrandiga tröjan från gina, de mörkblåa jeans shortsen från Cubus, fluffade till håret litegranna och rakade benen. Åt litegranna, borstade tänderna och stack till skolan. Skolfotografering. Gick till skolan och tittade mig omkring. Ååh just ja. Skolfotografering. Så var det. 
                                                                                       -2009-08-19-

"Ska träffa Karin imorgon. Ta med en klänning och hänka vett ja(:"
Malin Söderberg började gårdagen med att fråga mig om att följa med in till stan idag. Varför inte? Knölade ner min beiga sommarklänning i väskan och gick till skolan. Efter skolan tog jag och Malin bussen och mötte upp Karin vid kyrkan. *Äventyr + Foto = Lyckad dag.   
Efter detta träffade vi Kim och David den myycket dryga och tillsammans vandrade vi vidare till Rix FM festivalen. Stog och diggade med till förbandet, hann inte så mycket mer innan det att vi skulle till hörsalsparken för att bugga upp restore området. Wiihoo. :) Åkte hem med 21:15 bussen. Hej då pojkar. Ses imorgon. Ps: Bilderna på mig och flickorna Malin Söderberg & Karin Whålberg kommer väl på Karins blogg när som. Se länkar. :)

                                                                                        -2009-08-20-

Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här:

Vad kan jag kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback