Små pojkar.

Var med David Håkansson och Kim Nilsson idag. Gick till stan och fikade litegranna på fräcka frökens och jag och Kim hjälpte David att hitta en T-shirt. Drog sedan hem till David och bakade pizza. Mums. :D Satt och drev och slog på varandra. Skrattade och slog några slag till. Haha. Får bli mer av det här. Fatta de kommande fem dagarna med dessa.. haha.
Drog klockan 21:30 och kom hem och dundrade ner i källaren för att kolla igenom grejorna jag packat tidigare samma dag. Hittade ingen rakhyvel bland allt detta så jag letade rätt på min rosa. Kan vara bra att ha kanske.. ;)

Och i morgon händer det. ♥ Jag kommer inte kunna sova inatt. Kommer ligga och tänka tillbaka på förra årets händelser och förhoppningarna inför det kommande. :) Sätter väll på en film. Kommer bli tidigt upp imorgon också. Alltid samma visa: när man får sova, vaknar man tidigt. Ska man upp tidigt, ligger man och degar.

Men alla människor får ha det så bra, så hörs vi väll om si sådär 5-6 dagar.
:)

Nedräkning pågår:
16 ½ h

A beautiful flower.


Mc Donald's.

Shopping-time tillsammans med David Håkansson. Åkte in till 14:00 och träffade David vid Stockholms rondellen. Därifrån gick vi till Maxi. Det blev mycket straffslag på gula bilar m.m. Alida goes wild på skoaffärerna. Letade i varenda liten vrå efter de perfekta skorna. Behöver ett par till inför Bjärka-veckan. Hittade inga skor, men lite hår-moss är alltid bra att ha.
Gick och åt på Mc donald's och drog sedan vidare till stan. Vi strosade fram och tillbaka bland affärerna och skrattade åt varandra. Vi plockade åt oss kläder för att slinka in i varsin provhytt, (hälst mitt emot varandra) för att sedan dra på sig plagget och visa upp det för den andrde. Tummen upp.
När jag plockat åt mig allt jag behövde så tog vi omvägen ner till Mc Donald's en vid Stockholms rondellen igen, för att möta upp Edwin Kim och Lydia. Vi drog tillsammans upp till Clar'ens där folket väntade. Det blev Maffia, kurragömma, lite basket och en mysig andakt. Emil hade hand om den. Lite försmak på lägret sådär. Lite tips och råd om att ta in så mycket som möjligt. :)

Klockan 23:00 hade dom flesta stuckit. Jag Kim Lydia och David strosade
ner till Mc Donald's och satt och pratade där ett tag. Vi skildes åt ca 00:30.
Tack för den underbara dagen och så ses vi alla på söndag.
Ska in till pojkarna imorgon. Mc Donald's klockan 14:00.
Ska hinna packa INNAN det. :) Det här blir kul..


Nedräkning pågår:
1 dag

På drift.

Min lila lilla MP3 är på drift. Hittar den ingestans och har letat i ca 45 min nu.
Om någon skulle hitta den hemma hos sig så smsa gärna. Så jag vet var
den är.. :) Hade tänkt ha med den till Bjärka..


Nedräkning pågår:
2 dagar

Lite spontant sådär.

Var hos Storkusinen Felicia Pettersson och spelade en massa spel igår. Lyssnade till Regina Spektor och småpratade litegranna. Och se vad tiden går fort när man sitter still :) Det var dax att åka till Scandic efter 10-11 timmar hos kusinen. Fick skriva en liten komentar på gipset: Ha ett fortsatt trevligt sommarlov MVH lillkusinen. Humor. Krya på dig gumman, så får vi ses snart igen :)

Idag vaknade jag 09:10. Syster slog mig i huvudet med en stenhård kudde. Det slutade med girl-fight. Drog in till staden efter frukost och hamnade på GrönaLund. Lite spontant sådär. Hade egentligen bara tänkt gå in och se hur mycket folk det var. Kanske köpa lite sockervadd och titta runt. Vi äger årskort på kolmårdens djurpark och där ingår fri inträde på GrönaLund. Det blev att vi köpte tre åkband och jag och systrarna åkte så mycket vi bara han med. :)
Efter det blev det stadsvandring och nu sitter jag här hemma och tuggar djungelvrål.

Nedräkning pågår:
3 dagar

Beautiful.Hur vackert något eller någon är sitter i betraktarens ögon.

HP and the half blood prince.

Var på bio med Lydia Lindgren. Träffade henne efter en allt för lång spanien-resa. Vi gick på stan, där vi stötte på David Håkansson ett antal gånger, innan det att vi begav oss och köpte godis inför kvällens upplevelser. Jag skulle leta shorts och skor och hittade ett par mörka jeans-shorts på Cubus som jag fastnade för direkt. De ligger nu i garderoben och bara väntar på att det ska bli söndag.
Filmen var otroligt bra. Satt på första rad i mitten. Jätte mysigt :) Jag och Lydia som båda läst böckerna satt och liksom *spoilade hela filmen genom att påminna varandra om vad som skulle hända, för människorna runt omkring, som antagligen inte hade en aning om vad som skulle hända. Haha, nejmen vi liksom satt och viskade och aha-ade grejor vi påmindes om. Lite humor så där mitt i all spänning och romantik. ;)

Imorgon blir det Stockholm med fam. Åker upp för att roa kusinen och sover
efter detta på hotell. Det blir väll shopping med familjen dagen efter det och
sedan blir det hem och börja packa till Bjärka-säby lägret 09.


Sommarslanten.

2000 kr rikare. Så blir det när man jobbar på i skolan och ser till att göra sitt hemma. Eller hur var det? Själv blev jag i alla fall överlycklig när mamma kom och sa att jag skulle få sommarslanten dom hållit inne så länge. Ska iväg på onsdag till Stockholm. Delvis för att roa min kära kusin Felicia som varit med om en olycka, dels för att umgås med fam. och dels för att shoppa upp pengarna jag fått. Hahah, nejmen lite kläder blir det väll allt. Och så är det ju Bjärka snart. Behövs ett antal shorts. 

Men btw: Ska vara med Lydia imorgon. Ska se den nya HP filmen på bio och gå på stan litegranna innan detta. Blir väll att snacka bjärka-minnen nu då, så här lagom inna Bjärka-veckan?   Bjärka. Det är värkligen det ända jag skriver om just nu. Snart kommer väll alla bokstäver utom just B J Ä R K och A  att trilla bort från tanjenbordet.  (Har ni läst syskonkärlek så vet ni vad jag pratar om. Om inte så tycker jag att ni borde läsa den.)  

Nedräkning pågår:
5 dagar

Jordgubbar.

Var ute och plockade jordgubbar här för ett litet tag sedan. Sommar. Det måste vara något av det bästa som finns. Men vad skulle sommaren vara.. utan läger? Nej, ingenting. Och det är just därför jag snart drar till Bjärka för att skaffa minnen tillsammans med människorna jag gillar allra bäst. :) Eller vänta.. vilka är människorna då? Vilka här ska med till Bjärka?

Nedräkning pågår:
6 dagar

Bjärka-veckan.

Åkte in till stan idag också. Edwin David och jag cyklade till Martina för att överaska henne och Linnea som skulle sova över där. Lite kul sådär. :) Får det bli mer av. Åt tacos och tittade på TOY story.

Btw, nu är det alltså MINDRE än EN VECKA kvar till BJÄRKA!
Längtar så otroligt mycket.


Volleyboll.

Gårdagen, fredagen den 17 Juli, spenderade jag tillsammans med människorna hos fam. Forsbergs. Det blev mycket gungande och badande, promenerande och umgänge. Det blev korv med bröd och lovsång med Linnea Bjervås och Dennis Forsberg. Det är nog en av de få saker jag saknat mest under lovet. All lovsång och alla möten i pingst. Allt lek och stoj samt dansande till hög musik. Det är såå typiskt fredagskvällar i kyrkan. :)
Bilder från dagen ligger ute på restores hemsida. Se länkar.

Idag åkte jag in till stan vid 15:00 och mötte upp David vid statoil. Vi vandrade därifrån och upp till folkets-park där vi sedan satte oss och skickade iväg alla sms om volleyboll senare samma dag. Jag David Edwin och Kim stod sedan nere vid volleybollplanen och undrade hur vi skulle göra. Då kom plötsligt en man fram till oss och frågade om vi kunde spela tillsammans. Dom var väll 4 st + en liten flicka och en ännu mindre pojke vid namn Linus. Vi satte igång och spelade tillsammans med dessa. Och ooh så kul vi hade! Hahah. Se vad något så litet som ett: ja-det-är-klart-att-ni-får-vara-med, kan åstadkomma. Vid 18:00 hade vi spelat klart.

Jag Edwin och Kim följde efter detta med David hem. Satte oss framför en så kallad "komedifilm". Hohsthost. Där satt jag och berrede mig på att få skratta och upptäcker snart att dom lurat på mig någon mordfilm med typ lik och knivar och grejor.  Satt på helspänn hela filmen för att slutligen dö, tillsammans med Kim-ponken. Drog hem vid 22:00.
Btw: Filmen heter Disturbia. Låter det som en skräckis?


Lyktstolpar.

Hur lyckas de alltid stå ivägen? :S

Åkte in till resecentrum vid klockan 14:00 för att träffa folket vid Himpa. Hittade David där, alldeles själv. Vart var resten av folket? När jag kommit fram och vi suttit där och försökt få tag på människorna så kom Edwin. Vi beslöt oss alla tre för att åka upp till folkparken och spela lite volleyboll. Edwin skjussade mig på cykeln och David tog longboarden. Edwin och jag kraschade nästan in i ett träd och en lyktstolpe, men ramlade omkull med cykeln på marken istället.   David bara skrattade åt oss där vi låg och sprattlade.
 
Sedan kom Dennis David F Alex och Totte. Vi spelade till det att klockan blivit 15:45. Då skulle jag dra vidare till resecentrum för att ta 433an hem. Jag missade bussen med 2 min och tog nästa. Väl hemma ser jag syslingarna med föräldrar komma runt hörnet. Skills till mig. Här hemma har vi spelat kort och kubb. Kastat sprisbee och tittat på film. Blev dock ingen utomhusbio tillsammans med pojkarna jag spenderat förmiddagen tillsammans med. Men det får helt enkelt bli en annan gång. :)

Ögonblicket.

Detta ögonblick bär på något unikt.
Var på stan med min kära moder i dag. Vi kollade in Rean på stan tillsammans med en inte allt för road fader. Haha. Stackarn gick och satte sig i bilen till slut. Men jag och mamma fick en härlig dag på stan tillsammans i alla fall. Bara mor och dotter. Det är mysigt. Hoppas på mer av det härdan efter.
 Syslingarna kommer och hälsar på imorgon. Michelle och jag har väll som vanligt en hel del att prata om. Hon kom just hem efter fem år i usa, så vad annars? Kan ju hoppas på många långa promenader under en klarblå, helt molnfri himmel. Eller är det för mycket begärt?

Hoppas inte det i alla fall.
Ska titta på Flood med familjen här snart.
Ni får ha det så bra.

En dag på stan.

Kom just hem från David där jag varit hela dagen. Vi drog till Maxi för att kolla in Rean och lite grejor. Men det slutade med att jag köpte för det ordinarie priset inne i stan, där vi hamnade efter att vi kollar klart på Maxi. På stan träffade vi Julia Thalin och Clara Demetriades som stod och gapskrattade inne på Gina. Tjejerna hälsade och drog sedan vidare. Efter det att vi kollat färdigt på stan, åkte vi hem till David med 117 bussen. Hemma hos David satte vi oss framför komedifilmer.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Så sov gott så får
vi se när jag har tid för dumburken nästa gång. :)

Premiären.

Har suttit och lyssnat till två hela Stevie Wonder skivor, i brist på annat att göra.
Isn´t she lovely. Låten han skrev till sin dotter. Den är vacker. :) La mig på
sängen och satte igång hjärnan. Lät tankarna liksom flyta på i tackt till musiken.

Vill se Harry Potter, Halvblodsprinsen. Premiären som går i
veckan. Är det för mycket begärt? Antagligen.