Spänning i Oxelösund.

Vaknade kl 09 imorse. Solen sken och fåglarna kvittrade. Yesssss. Va lite orolig där. Det dåliga vädret får ju inte drabba sverige nu. Efter Bjärka och Frizon.. då är det väl okej.
 Vid 14 åkte jag och Dennis hem till Jonathan där vi hämtade upp honom och hans bil. Alicia, Daniel och Clara fann vi vid halvars. Sen så bar det av raka vägen till Bodaborg. 
 Det var hysteriskt kul, tillsammans med Alicia och Clara. Pojkarna, vilka vi tävlade mot, såg vi inte mycke av. Det blev lika. 15 15. Skönt, då blev det inget skryt om manliga muskler i bilen på vägen hem!

För min del blir det A6 imorgon som gäller.
Tar in på hotel samma natt, och dagen därpå så bär det av till Ullared. 
Har 600 kr. Får se vad det blir för något.

Tack vänner för dagen. Spännande och så. Fiiiint.W-o-n-d-e-r-f-u-l.Det blir lite bilder på en vecka hörre ni. Men insåg just att jag har en massa lite mera
färgsprakande bilder från veckan på landet också. Så hade tänkt bjuda på dom också. ♥

Men det var nog allt tror jag. Många tack till Dennis som ställde upp på alla foton. Haha, stackarn
fick inte en lugn stund.♥


Trollebo med Dennis.


Har spenderat veckan tillsammans med snyggingen ovan (Pssst.. han vid trummorna!) på landet.
Har hunnit med lite allt möjligt. Metat abborre, åkt på utflykt med båten x2, spelat spel och kört minigolf, jagat huggormar från tomten, mm. En massa bilder kommer så småning om ska ni se.

Ikväll blir det re:store kväll här, hos fam Forsbergs. Så vi ses 19:00.

Sparad och publicerad.

Haha vad rolig man får vara då. Jag och Sandra Johansson för..vågar jag säga ett år sen?
Skrev och sparade i alla fall, men lyckades liksom aldrig "Spara och publicera" det.


En tripp till landet.

Fiskade igår. Han inte mer än få i kroken i vattnet innan den for iväg, i munnen på en fisk. Jag vart galen. Är inte meningen med fiske att få sitta med lite spänning och vänta på att fisken först ska nafsa lite, och sedan hugga tag? Pust. Sån är jag i alla fall. ♥

Idag blir det vä en promenad eller två. 
Väntar på att Dennis ska komma hit, till landet vill säga. 

Vi vill se caesar kyssa vaaackten.
Spelade spel med familjen. Bered dig Dennis!


Tropisk sommar.

I Fredags kom Malin, Ville, Dennis, Daniel, Jontahan, Martina, Sandra, Therese, Tobbe och Rebecca hem till mig och hälsade på. Restore träff 19:00 med grillen laddad för grillning och poolen laddad för tävlingar, bad och bus. Spelade lite fotboll och umgicks, såsom vi brukar. 

Söndagen spenderade jag först tillsammans med Jonathan i stan, där vi satt och umgicks i vasaparken, och sen tillsammans med flickorna hemma hos Malin. Hade planerat tjejkväll i månader, och nu blev det äntligen av. Stt och fnittrade tillsammansvid matbordet och kommenterade fotboll senare samma kväll. Tooby, Romarn och Mutte kom lite spontant på besök vid andra halvlek.

Igår åkte jag och ett gäng till heliga sjön efter 21 och grillade. Gick in på Willys en sväng och köpte korv och en bytta läsk. Väl framme fick Jonathan syn på en orm. "Vart är yxan?". Jonathan tog mod till sig och gick ut i vattnet med yxan. Efter några min trevande i vattnet som nådde honom upp till knäna så påstod han sig ha dödat den. Haha. Visst. Tog ett dopp och grillade korv och marshmallows. Riktigt mys när solen försvunnit bakom alla träd. Himlen smått rosa-lila-gul-blå. ♥

Helt otroligt vad varmt det kan vara! 
Men våga inte klaga.
Hoppas nämligen på samma väder till Bjärka och Frizon.


Lite nyligen tillagt.

Man Must Dance - Johnossi
Don't Stop Believin' - Journey
Wherever You Will Go - The Calling
Everything - Michael Bublé
Free Fallin' - Jhon Mayer
Save Tonight - E.M.D lr Eagle Eye Cherry

Spotify på datorn igen. ♥


Spontaniteten bara flödar.

I tisdags, den 6, kom lite Linköpingsbor på besök här i Norrköping. Jag Malin Linnea Emilia Mattias Viktor Lydia och Isabell tog en så kallad Ica fika i folkparken, åt glass och körde till sist lite volleyboll tillsammans med David. När Linköpingsborna åkt hem och Malin stuckit för att bada med fam så drog jag Lydia David och Ville till Fanny och Alice någonstans i Svärtinge. Fick skjuts av Ville dit på hans coola moppe. Wow.

Väl där körde vi mormorsleken och åkte ut och åkte lite i skogen. Liten olycka där, men allt blev bra. Tacka vet jag Ville med sitt lugna och glada sätt. :)
Åkte hem nästa dag. Nu vet jag inte alls hur jag tänkte när jag skrev hem..för jag åkte raka vägen hem till Dennis där vi spelade spel hela dagen. Såg en film samma kväll. Natti natti.

Idag vart det Volleyboll, om man nu kan kalla det för det, i folkparken tillsammans med Dennis Daniel Rebecca Jonathan och Ville. Dock inte alla samtidigt för folk kom och gick med jämna mellanrum. Får organisera oss lite bättre nästa gång. Haha.

Fler bilder från när jag var på Bottna med tjejorna och Kim kommer nog också snart ska ni se.
Och glöm inte att komma hit imorgon! 19:00, tag med mat och badkläder. Puss.


Boda Borg tillsammans med flickorna och Kim.

Dom 9 första bilderna kommer från Boda, där jag tillsammans med Julia Lydia och Kim busade och hadde oss vid stranden. Hade blå lera krig mot Kim, pratade om allt och inget på flotten, stekte, lekte kurra gömma, plockade insekter, kastade dom på Kim helt omedveten, pratade med en kaxig Lukas som snackade om fladderbullor, mm.
De 2 sista bilderna kommer från dagen innan detta ovan, hemma hos Ville i Åby. Hade restore hos han. Trevligt. :) Tidigare samma dag så åkte jag och Totte till boda och hälsade på Lydia och Julia som varit där i ca en vecka. Hade det super och kletade in oss i blålera. Galet.


Vad glad jag blir.

Hahahahahahaha, vad glad jag blir. ♥
Romario Johansson svarade mig om hur man kunde få reda på intagningen.
Och vet ni vad? Tihi. Jag kom in.

Vad tjejig jag känner mig nu..
Förlåt.

Men vänta lite nu.. jag kom faktiskt in. :O♥

Weeeeeeeeeeeeeeeei.


Pirr i lilla magen.

Okej, nu börjar det faktiskt bli pirrigt på riktigt. Gymnasiesakamojsen.
Kan man inte bara får ett svar på posten  eller något liknande snart eller?
Matthias Axelsson och Jonathan Ekstrand vet redan. När är det min tur?
Uhuhu. Kunskap, snälla? Jag menar, jag vill ju. Pleeease?