Borta bra, men hemma bäst.

Otroligt skönt att vara hemm igen. Snart kommer älskling och gästar också. Vi hade tänkt sätta oss framför Moulin Rouge och bara mysa litegranna framför Tvn. Får hoppas att han tycker om tingen som jag köpt till honom i Thailand också, samt att han tycker om min nya lockiga frilla. Hehe.

Nej nu kommer han nog vilken sekund som helst. Så ni får ha det så bra.
Bless.

Sörjer lite att det inte finns så många bilder på mig och Dennis.
Hade lagt upp en här nu annars. De få fotona som finns har ju alla redan sett.En bild säger mer än flera tusen ord.


som sagt.. Haha, ett år har gått och dom ser fortfarande lika förälskade ut!

Grattis på ettårsdagen hur som. ♥  

En mycket vacker flicka.


Älskar bilden samt flickan som är på den. Saknar dig jätte mycket ska du veta!
Hoppas att vi ses snart igen och att du har det bra där du befinner dig just nu. :)
Kramar din gamla barndomskompis. ♥

Ps.. Hoppas verkligen att det var okej att jag tog bilden.

Så har man permanentat håret igen då.

 

Flickan som inte brukar använda klänning.

Ikväll blir det stormarknad.
Dom tre första bilderna är tagna igår kväll. Gick ut och åt och gick lite på marknad. Det är alltid lika skoj. Ikväll blir det stormarknad med mamma och Ella. Alexandra har bränt sig så på föttersna så hon och pappa stannar nog på hotellet. 
  
Passar på och simmar några längder morgon, middag, kväll också.

Känns lite overkligt.

Fick ju reda på att mamma och pappa hade köpt en sista minuten resa ca 4 dagar inna vi skulle åka.Planet landade 24:30 svensk tid och 05:30 thailändsk tid. Sov väl ca 2 timmar på planet. Väl framme vid hotellet fick vi American breakfast och direkt efter det tog vi tuck tuck ner till stranden. Jag har badat en massa med Sassa och Ella och solat desto mer med mamma och pappa. Trots det har jag undvikit att bränna mig! Hehe. Somnade väl 5-6 gånger också och sov som en stock. Blev ju bara 2 timmars sömn natten till idag. Vid stranden Kata beach var vi hur som från 09:00 - 14:00 Thailändsk tid. Nu sitter vi bara och slappar och klockan är ca 15:22. :):) Jäääätte skönt att bara slappna av. Snart blir det lite läxläsning i solstolen. Riktigt nice faktiskt! Men ni får ha det så otroligt bra, vart ni nu än är och hur många grader det än är där.. hehe.
Bless.

Pssst. Som ni kanske ser så är jag inte med på en enda bild. Detta pga att det alltid är jag som står bakom kameran. Men det får det bli ändring på.. får se om det kommer någon bild imorgon!

Ååh, vad härligt.

Det har gått två år sen jag var i Thailand senast..

Ute och åt med flickorna.

Gick ut och åt med några fina flickor från min kära basgrupp igår vid lunch.
Vi var inte så sugna på vad köket på skolan hade att erbjuda, så vi gick till Snäckans. 
 


Bilden är tagen av den här fina flickan. Tuss heter hon.
Ett mysigt och väldigt vackert namn för övrigt!

Bilden nedan har min kära kusin Felicia tagit.
Hittade den i det här inlägget.

Måste ses snart! Jag saknar dig också storkusin!

Åkte till skolan lite extra tidigt. Börjar vanligtvis vid 11:25 på måndagar, meeen i måndags kom jag till skolan 08:00 för att sätta upp lite alla ♥:ns dag prylar. En massa hjärtan med inspirerande och upplyftande text samt två plancher som löd: "Glad alla hjärtans dag. Ny Generatin bjuder på kakor under lunchen." samt ett fint ♥. Jag tillsammans med Ny Generatonsgruppen (en kristen skolgrupp) på skolan bakade i korskyrkan i fredags. Meningen var att ALLA skulle få en kaka var på alla ♥:ns dag. Vi räknad lite men kom fram till att vi hade bakat lite för lite. Men det räckte precis. Nice ha? :) Alltid lika kul att glädja folk. Undrar om inte det egentligen är mycket roligare än att få något själv?

På eftermiddagen åkte jag hem till Dennis och spenderade resten av dagen där. Åkte hem med mamma från kyrkan vid 21:00. Jag och Dennis bakade litegranna, satt och spelade spel, skrattade, tittade på film.. lite sådär som vi brukar göra. Otroligt mysigt! :) Psst..älskar honom. ♥ (Dig Dennis)

Gick igenom en massa gamla sms som jag och Dennis har skickat
till varandra.. otroligt vilken fin pojke jag har.


Gänget bygger koja.
Igår var jag och tittade på Expedison tillsammans med Dennis i De Geer hallen. Underbart bra. Folk jag kände igen på scenen var: Victoria, Alicia, Jacob, Jonathan och Ludwig.. vad jag såg i alla fall. Det var säkert fler egentligen. Efter det fick jag skjuts hem till Julia Thalin av Emil, Jonas och Dennis. Åt gott, tittade på CSI:Miami och Dreamgirls. Mys.

Idag var jag, Anna och Dennis ute och åkte pulka tillsammans, som ni kan se på bilderna ovan. Galet fint väder. Nu har Anna åkt hem och Jag, Dennis, Gabriella och Alexandra ska köra Gänget bygger koja. Så hej så länge!


Vilken lättnad.

Har haft min spanska redovinsning och mitt historiaprov nu! 
I´m free. Som för en liten stund i alla fall. Jag är nöjd. 
Vädret är jag inte lika nöjd med dock. 

Söker sommarjobb
by the way. Kände att det var lite dags för det nu.
Att mana fram sommaren ännu mer vill säga.
Hoppas att det funkar..

  

Ska agera spåtant.

Okej, solen har gått ner och allt plugg har liksom rasat ut över mig här där jag sitter och försöker få in vad som hände i Sverige under Andra världskriget och spanskaredovisningen som jag ska ha imorgon förmiddag. Ska agera spåtant, hoppas att det går bra!

Hoppas allt är bra med er. Själv vill jag bara att det ska imorgon eftermiddag.
Bless. ♥ 


Smilet på mina läppar.

Det är soligt!
Har lyssnat på min sommarplaylist på min mobilen hela dagen idag.
Skrattat. Smilet på läpparna är liksom över hela ansiktet!
Åååh, jag blir på så bra humör när solen tittar fram.
Mmm.

Nu blir det spanska och historia! Hej hopp.


Finner inga ord.

Rätt så bokstavligt talat.
Finns inte så mycket att skriva om just nu tyvärr.

Kan berätta att jag pluggade hemma hos Malin tillsammans med henne, Julia och Martina hela eftermiddagen. Gick igenom hela händelseförloppet från Första till slutet på Andra Världskriget. Tog ca.. 2 timmar?
Men så mycket som jag har skrattat idag har jag nog inte skrattat på länge. Julia berättade lite ur hennes barndom, då hon t ex döpte en av sina gosedjur till Balle. "Men det skulle ju varit ett fint namn om det inte varit vad det är!" Haha, kanske det kanske?

Soligt väder är alltid möjs. Blir alltid mycket piggare och gladare när solen lyser. Helst ska himlen vara helt klarblå också, såsom den var idag! Aaah. Hoppas på mer sol imorgon.