Kärlek.

Sitter och nynnar på Five For Fighting – 100 Years. En mycket vacker låt som påminner mig om.. en massa fina saker. ♥ Naglarna är nymålade och livet leker. Kan det bli mycket bättre?


Skulle inte tro det!

NKPG festivalen.

Var på NKPG festivalen på skandiateatern i lördags tillsammans med Tuss, Cassandra, Julia, Ellinor, Linnéa och Sara. Bilden hittar ni här. Galet värt med en massa bra band. Favoriterna var Zackarias, The Majority Says, Fulkultur och så var det ju Slagsmålsklubben också förstås. Inte riktigt min musiksmak kanske.. men det var riktigt bra hopp-och-studs-musik!

Jag lånar lite bilder av Julia. Några bilder har jag faktiskt tagit själv!

Peace.


Här har vi min fin fina basgrupp.
Lekte en massa lekar hela förmiddagen.
Tuss
Julia
Ja, det är galet tråkigt att jag alltid lånar bilder av alla andra. Men i sommar blir det
ändring på det, för då ska jag köpa mig en BRA kamera.


Peace love and understanding.

Sitter och peppar inför onsdag då vi ska ha basgruppsmästerskap på himmestalundsfältet, utklädda till hippies! Jag och Julia är beredda att gå in för det galet mycket och sitter för tillfället och tittar på en massa bilder på google. Julias mormor har tydligen en massa kläder på vinden som vi kan låna, så imorgon ska jag sova över hos Julia så att vi kan fixa oss tillsammans på morgonen. Kul va? Jag är jätte pepp!

http://bleubirdvintage.typepad.com/.a/6a00e554f1ae9388330120a515645c970b-800wi
Funderar seriöst på att sminka mig såhär, bara för att!


Ute på äventyr.
Jag skulle nog vilja säga att jag är väldigt nöjd med helgen. Spenderade lördag och söndag förmiddag till sjöss tillsammans med en massa fin folk. Paddlade kanot, fiskade och grillade med mera. Somnade 00:00 efter att ha konstaterad att världen inte gått under och vaknade 07:00 och njöt av morgonsolen. Så nu är jag lite trött, och oj vad mycket jag har att registrerafunbeat.se. Moahaha..

Fulkultur.


Har bytt om inför 100 % Party som jag ska på ikväll tillsammans med Linnéa, Clara och Julia på Borgen. Ska nog bli riktigt kul den här gången. Peppar med Fulkultur – Fuldans i köket. Ska förövrigt höra Fulkultur live nästa lördag. Nice ha?


No one will ever understand what thousand of beautiful healthy young statues must fall.

Sitter och sjunger med till Brendan James – Hero's Song och skriver flitigt på träningsdagboken. Har använt mig av Funbeat.se. En fin fin sida där man kan registrera träning som man utfört under dagen. En lite facbook-aktig sida med chans att lägga upp bilder, kommentera andras träning med mera.

I helgen ska jag på kanothajk med restore. Så då får jag en massa att registrera när jag kommer hem igen på söndag eftermiddag! Åker på lördag kl. 10:00. Nice.

"No one will ever understand what
Thousands of beautiful healthy young statues must fall
Smoke and explosions surround me
A flood of hate, it drowns me
I cannot live this way
No I cannot live with
Doubt and confusion
They find me
They run up right behind me
I cannot die this way
No, I cannot die this way

No one will ever understand what
Thousands of beautiful healthy young soldiers must fall
"

You make my dreams.


Sitter och skriver på min träningsdagbok. Hade tänkt att jag skulle bli klar med den idag.
Lyssnar på en massa fina låtar från filmen 500 days of summer. Den här låten t.ex.
Diskuterade snygga skådespelare i skolan tillsammans med Tuss idag. Jude Law och Johnny Depp stod högt upp på listan. Hehe.

Imorgon ska jag på partaj på borgen tillsammans med Clara, Julia och Linnéa. Ska bli kul!


I Do Not Exist.

Julia Thalin mina damer och herrar. Haha, skön tjej det där!

Tog en fotorunda i stormen. Meningen var att vi skulle ut och ta lite seriösa foton,
men det blev inte så mycket av det.. som ni kanske ser. Haha.


Enemy at the gates.


Bild från påsklovet.

Tittade på Enemy at the gates tillsammans med Dennis för någon vecka sen. Handlar om en soldat vid namn
Vassili Zaitsev som är med i kriget mot tysklarna i Stalingrad under andra världskriget. Om hur han, men hjälp av lite propaganda blir en hjälte och en förebild i form av en utmärkt sniperskytt för alla andra ryssar och om hur han tvingas hålla sig gömd då tyskarna kontrar med att skicka en sniperexpert för att döda honom. Självklart blir huvudpersonen kär i en snygg tjej också, vilket innebär en massa strul. 

Mmm vilken bra och fin film och oj vilka snygga skådespelare! Jude Law till exempel. Mums. ^^


Carpe Diem.
Tuss
Julia

Spenderade helgen på UngNT-konserten på skandiateatern här i Norrköping och på One Way-fetivalen i Linköping tillsammans med en massa fint folk. UngNT-konserten var så galet värd med bra band som spelade. Babian var helt klart kvällens höjdpunkt med dess galna första intryck. Folk hoppade omkring som dårar (Linda var en av dem!). Slutade som en i mängden. Haha. Galet var ordet.
I lördags åkte jag till Linköping tillsammans med ett gäng tjejer för att gå på One Way-festivalen i trädgårdsföreningen. Träffade en massa Linköpingsbor, åt, njöt, lyssnade till vänner som spelade, tittade på eldshow med mera. Värt var ordet. 

På fredag ska jag på fest på borgen, 100% Party (Världens fjolligaste namn, jag vet) tillsammans med Julia, Linnéa och Clara. Ska bli kul!

Förväntansfull.Ikväll ska jag på UngNT-konsert tillsammans med Tuss (som förövrigt har tagit bilden ovan) samt en massa annat fint folk. Pepp, pepp.
Imorgon ska jag till Linköping på One Way i trädgårdsföreningen. Pepp, pepp.
Ush vad mycket skoj jag ska göra i helgen! Och oj vad mycket folk jag ska träffa.


Äventyr på kyrktak.Ååh, kommer inte riktigt ihåg när bilderna togs. Men det var ett bra tag sen. Karin tog bilderna på renströmmens tak och i Carl Johans parken. Visst ser det somrigt ut?


Music taste.

Har kommit på mig själv med att hitta en massa bra musik lite här och var.
Så nu hade jag tänkt skaffa mig en kategori vid namn Music (logiskt och bra!).
Kommer antagligen även att inkludera tidigare upplagda låttips i denna kategori.


DU-DUNK.


 

Har fått min efterlängtade tygkasse! Visst är den fin?
Fick dessutom ett litet brev: "Ta med din kasse dit du vill. Använd den. Tappa den i lerpölar. Spill kaffe på den. Låt axelbandet nötas. Glöm korken till bläckpennan och låt tyget bli blåprickigt. Inga saker mår bra av att hänga fint hemma i hallen. Saker ska slitas, älskas och smutsas ned. Jag vill att din tygkasse ska få följa med på äventyr. Det kvittar om den hamnar på kungliga operan eller blir nedtrampad på dansgolvet, huvudsaken är att den inte ligger kvarglömd hemmai ett hörn. Lova det!" 

Haha, jag log mig igenom hela brevet! Och ja, jag lovar! Den här tygkassen ska ut på äventyr.