Pain.

Min eftermiddag har jag spenderat tillsammans med 22 pers på laserdome, Drottninggatan. Vi körde paintball, 8x2 min. Daniel, Matthias och Jonathan, som planerat hela grejen, delade in oss i 4 lag, varav lag 1 & 2 och lag 3 & 4 körde mot varandra.
Alltså, gosh vad roligt det var! Rätt grovt egentligen, att tycka att det här med att skjuta mot och pricka människor är så pass skoj som jag tycker att det är! Hehe. Ska jag vara ärlig kan jag inte riktigt komma på något som jag tycker har varit roligare, just nu.
Dock fick jag väl lite för mycket adrenalin i kroppen, för jag fick en faslig huvudverk en timma senare, vilken fick mig att dra från kyrkan (där folk skulle se på film och leka roliga lekar) strax efter tio. 

Förmiddagen spenderade jag tillsammans med Victoria. Var ute och fotade i kärleksparken vid strömmen och åt på yam yam (eller vad pizzerian nu hette). Tack tack för en fin förmiddag Victoria!
Fotona kommer inom kort.

AND I JUST LOVE YOU TOO.


Lite bilder från helgen. Har varit och tittat på Tintin på bio och ätit god mat på Texas longhorn tillsammans med Dennis. Har även umgåts med min fina lillebrorsa, varit ute och fotat höstlöv och spelat bowling med Dennis, Jonathan och Totte.............. Om ni absolut måste veta hur det gick för mig så kan ni fråga något av ovanstående. För jag tänker då inte avslöja något!

Ska titta på Mr. Nobody eller Big Fish snart.

"I... I just Love You. I Don't Know Why.. I Just Do. When are you coming home?"
"I'm coming home soon.. And I just love you too
"

IT´S TIME TO LOOK UP.


Fann bilden på den här bloggen.
Rend Collective Experiment – Come on My Soul (Lyssna på låten också)

Alltså gosh vad fint. Jag ryser lite grann faktiskt. Det är så ofta man stänger
ögonen för vad han egentligen gör för oss och bara ser det där lilla.

Det fanns en tid då fula flickor blev svanar.

Peter Lemarc – Skönt Att Finnas Till

Har läst lite ur min svenska B bok "levande texter", där jag fann en massa fina dikter.
Nu lyssnar jag på Peter LeMarc och tackar för att viss musik fortfarande påminner om poesin från romantiken.

Det fanns en tid då fula flickor blev svanar och ensamma pojkar blev poeter utan ord. Vi var vid liv så länge som sommaren varade, vi trodde vi strosade fram på välsignad jord. Hon var spröd och lite ladylik när hon kisade och omedelbar som bara en bortkomling kan, och jag var en galning som hade nåt dolt att bevisa, eller en blåögd gosse med en skugga som en man. Vi möttes utanför huset vid Engelska Hörnan. Hon sa: ”Jag står i katalogen, du kanske hittar mej där”. Jag ringde samma kväll, hon svarade med sitt förnamn, sen föll vi huvudstupa ner i ett grumligt begär. Hon frågade: ”Är du säker på att du vet vad du gör, att du vågar?”. Jag svarade ja och log oförskräckt och stort. Så våra pappershjärtan brann med en flämtande låga, men pappershjärtan brinner alldeles för fort.

Och det var skönt att finnas till när tiden verkade stå still och i luften som vi andades fanns en söt smak av vanilj.
Nu vet jag inte riktigt vad jag vill, men det var skönt att finnas till.

På hennes hud fanns stigar bara jag fick beträda. En smal, blå åder i hennes liljevita lår. Min tunga gick längs hennes oupptäckta vägar, mot en vallmoröd planta, som låg gömd i ett snår. Det fanns nånting hos henne hon aldrig förklarade. Under hennes leende låg ett obrutet sigill. Så när hon frågade, då kunde jag inte svara: ”För varje natt som försvinner, vill du ge mej en natt till?. Vi låg i sängen i huset med den trasiga trappen. Hon baddade mina läppar med sin saliv och salubrin och hon viskade till mej, eller var det till natten: ”Din kropp är mitt bröd och ditt blod är mitt vin”. Jag såg inte korset då, som jag sen skulle bära. Nej, inga keruber uppenbarade sig, jag tog bara det jag trodde jag hade rätt att begära. Orden hon sa blommade långt senare i mej.

Jag ser ett par, dom går där nere i parken. Om jag är tyst kan jag höra deras hjärtan slå. Dom går där på den välsignade marken, med sina drömmar odrömda kan dom aldrig förstå att när nån bytt ut låsen passar ingen nyckel. När sanningen ligger tung och naken i ens bröst. När man levt för länge, gråtit en gång för mycket, kan man då lära sig att vila i sin törst? Jag försöker gå tillbaka till det där huset, fastän jag vet att det är rivet för länge, länge sen. Och ingenting finns där, varken hon eller jag eller ruset. Men jag längtar efter att få längta igen.


Och det var skönt att finnas till när tiden verkade stå still. Och i luften som vi andades fanns en söt smak av vanilj. Nu vet jag inte riktigt vad jag vill, men det var skönt att finnas till.


It's OK if you don't know everything.

Ben Folds – Bastard
Ben Folds – Jesusland
Ben Folds – Landed - New Version
Ben Folds – Gracie
Ben Folds – Trusted
Ben Folds – Give Judy My Notice
Ben Folds – Late
Ben Folds – Sentimental Guy

Sitter och lyssnar på en massa höstmusik. Så ovan får ni lite Ben Folds, som förövrigt sjunger alla låtar i Over the Hedge, och nedan får ni James Blunt med You'r Beautiful (som alla HAR hört) m.m. Två fin fina tips. Vet att dom flesta borde veta om (vet om) vilka dem är. Men jag tänkte, varför inte friska upp minnet på er lite? Ge er lite variation på spotify.

James Blunt – High
James Blunt – You're Beautiful
James Blunt – Goodbye My Lover

Take this chance to write your closing scene.

Tror att jag är i himlen just nu. Hittade en rosa burk och insåg att det var Chai Latte jag hittat i köket.
MUMS. Så nu sitter jag och sölprar i mig lite varm Chai Latte och bestämmer fotodag med Victoria.
Ska nog ta itu med lite skolarbete snart också. BYE.

I know that you will never forsake me in my weakness.
Spenderade natten hos Julia efter en supermysig kväll igår, tillsammans med basgruppen hemma hos våran lärare Heidi. Blev dock inga bilder från min sida.. så här får ni några höstiga bilder från min och Dennis promenad istället!

Hemma hos Heidi åts det tacos, pratades och diskuterades det, skrattades det en hel del, berättades det historier, tittades det på gamla fotoalbum och mystes det en hel del. Dock han vi (jag och Julia) inte stanna på efterrätt, så vi tog oss två kakor hemma hos henne istället.

YOU KNOW MY EVERY MOVE.
JUL I EN MUGG.

Var på stan och köpte en halsduk och en skjorta till Dennis idag innan konfan.
Tog en Chai Latte på vägen till pingst:

Om vi beskrev det kärlektsfulla hantverk som
ligger bakom innehållet i den här muggen
lika noggrant som det utförts, skulle det bli
en väldigt lång text. Smaka istället.


Tror att jag ska låta muggen stå på mitt rum ett tag och sprida doften av jul.
PST. Biffy Clyro – The Captain

Kalenderns längsta natt.
Var ute på promenad tillsammans med Dennis idag.
Drog på mig en klänning och lät Dennis knäppa lite foton på mig vid ödeskyrkan.
Det är otroligt fint ute med alla färgglada löv.


Girls just want to have fun.Har varit med om en massa roligheter sen sist. Var på halloweenfest tillsammans med Julia, Clara, Sofia, Jonathan och Matthias i fredags. Vi tjejer klädde ut sig till tjuvar, Matthias till någon slags läkare med kniv genom huvudet och blodiga handskar och Jonathan till ninja. Började med att äta lite pizza hemma hos Julia och åkte därefter till festen. Superkul att vara ute på dansgolvet igen.Igår var det brittsommarfirande hemma hos Johanssons och sportgala i Pingst. Idag hade jag tänkt att bara slappna av och ladda lite inför ännu en hektisk skolvecka.

So powerful in all you do.

Ni vet den där hemska, värdelösa känslan av att allt är kört. Jag har den just nu.

Har suttit och gått igenom en massa statistik gällande intagning till olika utbildningar på LiU i Linköping hela kvällen.
Vet ni vad? Jag har inte längre någon aning om vad jag ska göra av tiden efter gymnasiet. Jag SKA plugga vidare, det är det enda jag vet. Men som det ser ut nu så kommer jag inte kunna göra det jag helst vill. Jag vet, jag vet.. Jag går "bara" i tvåan än och ja, allt kan ta en vändning. Men jag vet inte om jag vågar hoppas på det. Jag får väl helt enkelt ta och satsa på att sluta i en blomsterbutik någonstans. En av mina "sista utvägar" OM det skulle bli så att det inte blir riktigt som jag vill.. Vem vet, det är kanske där jag är ämnad att vara "/

Till råga på allt har Elias fått ögoninflammation i höger öga. Ni får gärna tänka på honom om ni vill.

HIMLEN MÅSTE SAKNA EN ÄNGEL, FÖR EN FINNS HÄR HOS MIG OCH VILAR I MIN FAMN.


Har ni börjat bli avundsjuka än? Höhö. Den här lilla killen låg och höll mig sällskap när jag pluggade idag.
Liam Mikael Elias Millard.

Det har lovats mig.

Oh vad svårt det är att fokusera på Naturkunskapen med en liten bebis i famnen.
Tänk att här ligger han, utan några som helst bekymmer, under tiden som jag sitter och gnager över framtiden och vad jag ska göra med den. Över om jag ens kommer att kunna göra det jag vill.
På något fint sätt gör han mig lugn. Allt kanske inte är så stort som jag alltid får det att se ut.

Allt kommer att bli bra. Allting kommer att lösa sig. Det har lovats mig.


Jump Then Fall.

Sitter och lyssnar på min syster på YouTube via kusinens blogg.

Igår spenderade jag min kväll hos Totte tillsammans med ett gäng tjejer. Det åts tacos, tittades på film (har aldrig sett en konstigare film i hela mitt liv), diskuterades och fnittrades. Det var länge sen jag skrattade så mycket.

Nästa fredag blir det halloweenfest tillsammans med dessa tjejer, vilket ska bli otroligt kul.