Birds, flowers and leaves. Autumn is beautiful.


BEAUTIFUL THINGS

Har inte så många bilder att bjuda på tyvärr, men jag kan glädja er med att jag antagligen kommer att ta med mig kameran på en promenad imorgon. Är superpepp på att ta en massa fina höstfoton på stan och i skogen. Har håltimma från 9.10 till 12.45 imorgon förmiddag.. så då blir det nog att jag går ut och tar en promenad! Kan ju hoppas på bra väder.
PINGSTKYRKAN PRESENTERAR STEVENS TALKSHOW.


Var på Stevens i Pingstkyrkan Renströmmen på Drottninggatan 1 i söndags.
Ser det ut som något för dig så är Stevens tillbaka den 20 November.
Den här sidan hjälper dig som vill veta mer.

KULTURNATTEN

På grund av olyckan jag råkade ut för i fredags så orkade jag inte ta mig runt staden på Kulturnatten och se allt kulturellt som Norrköping annars brukar ha att bjuda på. Han se Victoria och Ludwig spela i Immanuelkyrkan som jag lovat och äta pizza tillsammans med en massa folk från Pingst. Efter det tog jag och Dennis bussen hem till mig och satte oss framför en film.

Bilderna är tagna från parkeringshuset (samma hus som Mc Donalds och SF Bio ligger i) dit jag och Dennis gick efter spelningen i Immanuel.

ESPRESSO HOUSE

Idag tog jag mig friheten att gå ut och fika med Victoria. Behövde ta en paus från allt plugg. Och vad är bättre än att spendera tid med vänner? Möttes utanför Kristinaskolan och gick till Espresso House, vårt favvoställe. Satt och diskuterade litegranna. Drack en varsin liten chailatte. Dock var mötet lite spontant sådär, så jag har inga bilder att bjuda på! Men vi lovade varandra att ses snart igen, så det får bli fin fina bilder på henne och mig en annan dag! Ska och lyssna på henne i Immanuelkyrkan klockan 17:00 på lördag. Är ju Kulturnatt då. Ska bli riktigt roligt! Lördag får bli min heliga dag den här veckan. Då har jag lovat mig själv att jag inte ska läsa en enda rad ur någon geografi- eller svenskabok.

Imorgon ska jag på Gospelkonsert i Pingstkyrkan på Drottninggatan 1 kl 20:00. Ska bli riktigt skoj!


EN VÄRLDSOMSEGLING UNDER HAVET

Har börjat läsa En världsomsegling under havet. Ska skriva en svenskaanalys att resovisa v.45.
Boken En världsomsegling under havet är.. bra! Har bara läst 9 sidor, men det måste vara 9 av dem mest beskrivande och bäst skrivna sidor jag någonsin läst. Om man räknar bort från Om änglar kunde tala så klart.
Så nu ska jag se till att bli klar med dagens insats med Sp 4 och Sv B reportaget så att jag kan börja läsa.LEVANDE TEXTER

Ja, jag vet att jag ligger lite efter, men den här låten.. det är så otroligt vacker.

Sitter och skriver på ett svenskareportage. Jätteroligt faktiskt! Trodde aldrig att jag skulle säga det, men vi har alltså fått en rolig uppgift i skolan. Meningen är att vi ska låtasas att vi reser tillbaka i tiden och intervjuar antingen en författare från Medeltiden eller Antiken etc. eller att vi intervjuar en karaktär i en av författarens texter. Reportaget ska vara mycket beskrivande och skrivet i antingen nu eller dåtid. Låter det inte roligt? Eller är det bara jag som har blivit totalt.. kvaddad i huvudet? :)

AUTUMN

Min statusppdatering på facebook idag löd "Inget doftar bättre än en fuktig höstkväll".
Efter konfirmationen igårkväll gick jag och Alexandra hem i mörkret.
Jag kom på att inget, inte ens sommaren med doften av nyklippt gräs doftar ljuvligare än en fuktig höstkväll.
Hösten luktar så.. friskt på något sätt.

Faktum att det är höst gör mig bara lycklig. Tanken på färgskiftningarna i trädtopparna.
Jag skulle vilja säga att hösten är den bästa och finaste årstiden på hela året.

MY GIFT IS MY SONG AND THIS ONE 'S FOR YOU
CONFIRM?

Sitter och tuggar på en Malaco Djungelvrål-klubba och försöker klura ut hur och vad jag ska säga på News show redovisningen som jag har på torsdag. Ska prata om Arctic ice och Irene (orkanen).

Igår var jag på Alternativ i Linköping. Lyssnade till Mattias Sennehed som drog parallelen mellan Evangeliet och Facebook- Add Gud. Haha, han vet hur man får ungdomar att lyssna!
Åkte upp tillsammans med Totte, Julia och Martina. Efter mötet, när lovsången var slut gick vi ut till cafét. Drack lite coca cola och hälsade på människor man inte sett på jättelänge. Fick ett skrattanfall efter en fin diskussion om namn, som ledde till käkvärk.


UP IN THE BLUE SKYÅkte till glottern men konfirmationen igår. Skulle upp i höjderna och gå höghöjdsbanan. Fick även tillfälle att hoppa rakt ut i ingentinget och försöka få fatt om en liten trapets kanske 1,5 m från en smal påle som man fick stå och ta sats från. Ja, ni ser ju själva. Ush vad det/man skakade när man stod där uppe. Haha. Var man riktigt cool så hängde man även knäveck i trapetsen och hängde uppochner hela vägen ner till marken.. Höhö.

SMILE AT LIFE AND LIFE WILL SMILE BACK


Var som sagt på Dont Drink & Drive undervisning idag. Fick testa på att ta oss ur en bil som låg upp och ner, testa på krock i 7 km/h med bälte (aj) med mera. Det var riktigt roligt.
Ikväll ska jag till kyrkan på Extreme Church Makeover och imorgon ska jag upp i höjderna med konfirmationen. Blir kanske att jag åker till Linköping på höstens första Alternativ tillsammans med några fina tjejer från pingst också! Får se hur dant det blir med den saken. Nu ska jag ta tag i lite engelska och se till att äta lite mat. Ska nämligen in till stan snart igen och sjunga lite.

DONT DRINK and DRIVE

Imorgon blir det skola igen. Ska vara vid St. Olai kyrka kl 12 för att gå på DDD (Dont Drink and Drive) föreläsning (eller liknande), vilket håller på fram till 14.30. Efter det ska jag till skolan och hämta upp några böcker och lämna av några arbeten som jag fått jobba på hemma under min tid som sjukling.
Imorgon kväll får vi se om det blir att jag åker in på Extreme Church Makeover. Spännande va? Ska måla om i källaren. Så kul var det! ;)

ALL AROUND THE WORLDÄr jättesugen på att resa utomland, eller att resa över huvud taget. Ta min kos och åka bort, långt bort härifrån.
Funderar på att flytta efter gymnasiet. Får se vad det blir av det.

Visit


Fick besök av Dennis idag. Blir alltid lika glad när han kommer och överraskar mig när jag är sjuk. Visst är han fin?

Ja, han gömmer sig för kameran..