In this invisible world I choose to live in.

 Come what may - Moulin Rouge
Elephant love medley - Moulin Rouge

Peace and love.

Idag har jag hunnit med att gå och fundera på vad jag ska ha på mig hemma hos mina kusiner på lördag. Ska vara hippie. Kul va? En lite rolig tradition vi har på pappas sida av släkten, att träffas en gång om året utklädda efter ett visst bestämt tema. Förra årets var fantasy, årets är hippie.
 
Såhär såg jag ut senast jag var utklädd till hippie...
Ser ni mig? Är tjejen som står med ukulelen på första bilden.. och tjejen som blir pussad
av Malin på andra.. Hehe. ♥

You make my dreams.

Tänk alla gånger man gått och tänkt att ja, nu är det deras tur att ta studenten, det här året är det dem som går ut gymnasiet.. Det känns lite konstigt att nästa gång är min tur. Lite läskigt sådär, men jag är också så otroligt förväntansfull inför vad som händer sen. Planerar lite och tror att jag vet vad jag vill göra, så nu är det bara att lägga i en växel och köra så att säga. Tack och lov har jag en trygghet i att jag tror att jag ändå, vad som än händer, kommer att hamna där jag ska. Att mina drömmar är formade efter det jag är ämnad att göra. Och att det finns någon att ge mig styrka att komma dit jag ska.

Augustifesten.

Stod och sålde kläder samt annat smått åt Erikshjälpen på Augustifesten tillsammans med Julia, Lydia och Clara i fredags och lördags.
 
Lyckades bygga upp vår egen fina provhytt.
 
Försökte piffa till vårat blå tält lite extra med fina vimplar i blommigt, rutigt och prickigt, gamla lampor, ljusslingor och blommigt tyg.
 
Det regnade en smula.
 
Det fanns även andra saker att roa sig med om man inte hade lust att titta på gamla kläder. Together hade hand om en stor hinderbana samt backklättring, och så fanns där ju även också andra ungdomsföreningar som hade hand om och höll i sådant som sumobrottning, dansuppvisningar med mera.
 
Framåt kvällen packade vi in alla kläder och prylar i en bil och stack ner till kyrkan för att, tillsammans med en massa annat trevligt folk, se på fyrverkerierna.
 
Han självklart även gå lite på marknad, titta lite på ringar och flätade armband, köpa remmar och på köpet då också trängas med en massa folk. Men det är inget jag har kort på tyvärr.

Fin helg med familjen.

 
Var i Göterborg med familjen tisdag onsdag. Gick på Ullared tisdag, och på liseberg på onsdagen.
De sex första bilderna är från i tisdags kväll som vi spenderade hemma hos våra sysslingar.
Efter det kan ni ju då se bilder från i onsdags. Hade tur med vädret som ni kanske kan se!
Fin familj jag har va?
 

Fyrverkeri SM.

 
Var och tittade på fyrverkeri SM från kyrkans tak med tjejerna och några fina pojkar.
Nu laddar jag mest inför morgondagen! Kom kom till Olaiparken för lite second hand Erikshjälpen!

Look After You.

Åker iväg till göteborg i några dagar nu. Ska gå lite på Ullared och Liseberg samt umgås med sysslingar och familj. När jag kommer tillbaka kommer väl lite bilder från trippen samt lite "hej, idag börjar skolan igen". Börjar nämligen på torsdag! Samma dag som tjejerna och jag ska förbereda lite inför Second hand Erikshjälpen på Augustifesten vid Olai Kyrkan! Ska sätta upp ett tält, vimplar (som vi suttit och fixat hela eftermiddagen), ljusslingor, lampor, bord, klädstänger med mera.. kul va?! Kommer nog lite bilder sen även därifrån. Ska se till att få till en riktigt fin och mysig miljö. Kanske till och med kan lova ett provrum, tro det eller ej!
 
Men nu ska jag minsann sova.. Ska upp om 6 timmar. God natt!
 
Ps. I Met Up With The King - First Aid Kit
Look After You - The Fray
 

Lend me your eyes I can change what you see.

 
I sommar har jag jobbat en hel del. Har inte haft mycket tid över till sådant som att sola och bada, men har ändå lyckats pressa in lite umgänge mellan varven! Som ni ser på bilderna ovan så har jag varit och lyssnat på svenska björnstammen. Var där tillsammans med Julia och Lydia. Tog en glass på mc donald's efter det, satt och pratade.
 
Har även hunnit umgås med min fina familj! De här bilderna är från en cykeltur. Elias älskade att sitta bakom pappa och trumma på hans rygg under cykelturen. 
 
Var och grillade hemma hos Totte häromdagen! Tjejerna och jag, Jonathan och Matthias gick till coop och köpte på oss allt vad som kunde tänkas behövas. Det blev förstås att killarna grillade medans vi tjejer (okej hehe.. Julia) dukade bordet. Fick en väldigt fin kväll! Tack Totte!
 
I fredags kväll åkte jag hem till och sov över hos Victoria. Kvällen bestod mest av varma mackor med kantarellstuvning, te, stearinljus, Pride and prejudice och kvällsprat. Morgonen därpå gick vi ut i skogen. Tog med lite godis, frukt, två cyklar och en varsin kamera. Hamnade till sist längst upp på ett berg där vi fick en fin utsikt! Snart kom molnen och då var det dags att dra sig tillbaka hem till Victoria. Satte oss framför en fin film som jag för närvarande glömt namnet på! Åkte hem senare samma kväll för lite familjetid.
 
Det är alltså vad jag har hunnit med sen sist!
 

All the colors of the rainbow.

 
Hade tänkt berätta lite om vad jag har haft för mig den senaste tiden!
Fredag, lördag och söndag förra veckan levde jag samboliv tillsammans med Julia, Lydia och Sofia. 
 
Vi picknickade i vasaparken på fredagskvällen. Hade med oss en varsin rosa filt, jordgubbar, melon, vindruvor,
persika och tre flaskor smultroncider. Satt och pratade till solnedgången. Åkte hem efter elva. 
 
På lördagen låg vi och pratade i våra sängar hela förmiddagen. På eftermiddagen tog vi oss i kragen och bokade biljetter till Snow white and the huntsman. Vill man träffa folk så är det tydligen till sf man ska gå! Mötte en massa folk vi känner! De flesta skulle dock och se, eller hade sett Batman the dark knight rises.
 
I söndags städade vi undan allt vi stökat ner samt packade ner allt i varsina väskor. Tittade på nästan en hel
säsong gamla avsnitt av Top model.
 
I måndags började jag jobba på Erikshjälpen tillsammans med Julia! Har hand om kläd- och prylavdelningen. 
Otroligt roligt att prissätta varor, rensa bland gamla fina kläder, plocka upp porslin och stå i café! 
Idag har vi stått och sålt bakverk till trevliga människor hela dagen!