Seek your face.

Breakthrough - All I want is you.
 
Mycket musik nu, jag vet. Men har tyvärr inte så mycket annat att skriva om för tillfället. Jobbar på i skolan som vanligt. Pluggfikar på EH någon gång ibland. Går till restore varje fredag och träffar mina vänner. Kan hända att jag får tid till mig själv också, tid till att måla, promenera, ligga och tänka. Men för det mesta läser jag psykologi (vilket jag faktiskt njuter av, tycker det är intressant), räknar matte, skriver uppdrag, analyser på engelska och svenskatal.
 

Paperweight.

Joshua Radin - Paperweight.
 
mess up my bed with me
kick off the covers i'm waiting
every word you say i think
i should write down
don't want to forget come daylight.
 

Grow.

 
Torsdagstips.

Skinny love.

Birdy - Skinny Love.
 
Between The Raindrops - Lifehouse.
 
Your Firefly - Ben Cocks.
 
Storm - Lifehouse.
 
Somewhere Only We Know -  Keane.
 
The Power of Love - Gabrielle Aplin.
 
The Apple Tree - Nina Nesbitt.
 
Tack så mycket för dessa tips!
 

Sia - Breathe me.

 
Fick tipset från Philip, killen som var tvungen att stå ut med mig ett antal veckor i somras när jag jobbade som servitris på Skogsviken ute i krokek. 
 
Vid det här laget borde ni alla veta om mitt stora intresse för musik. Så om ni råkar snubbla över någon bra skiva, höra om någon bra artist eller har en favoritlåt ni känner att ni skulle vilja dela med er av.. Do it! Det skulle vara jätteroligt att få höra vad ni lyssnar på! 

Keep yourself warm.

 
Sitter på Espresso House. Igen. Måste egentligen räkna matte, skriva på samhällsuppdrag, spåna idéer till hyllningstal som ska hållas om endast några veckor och läsa psykologi.. Men som alltid gör jag allt annat utom just det! Just för tillfället sitter jag och tänker bal och balklänning och pratar hår med Julia. Mmmmm.. 
 
Ikväll ska jag ut och äta med Dennis, vid nio ska vi gå och titta på Den blå mannen på Cnema. 
 

Dreams today.

Idag har jag letat efter bra, inspirerande musik på spotify. Tog hjälp av facebook.
Hittade en bra skiva vid namn Piramida, favoritlåten på skivan är Dreams Today - Efterklang.
Kan inte nog förklara min kärlek till Spotify...
 

In the light.

Ligger i min säng och lyssnar på William Fitzsimmons skiva The Sparrow and The Crow. Över mig hänger ljusslingor och lyser upp taket, utanför fönstret är allt mörkt.
 
Den här helgen har jag bara tagit hand om mig själv, lagt skolböckerna åt sidan och tagit mig tid åt mina tankar.
I Afrika upplevde och såg jag saker som påvekade mig, som påverkade mitt sätt att se. Se på livet, se på den värld jag lever i och också mitt sätt att se på mig själv. Är det något jag har lärt mig så är det att en människa kan göra så mycket. Att vi är kapabla att göra så mycket mer än vi tror.
 

Breaking dawn.

Om 30 minuter ska jag ta bussen in till Norrköping. Där ska jag möta upp Julia och Lydia och gå på bio. Sitta och drägga lite smått över vampyrer och varulvar. Kanske smaska på något gott tilltugg. Sista twilight-filmen.. Tagga!
 

Så småning om.

Ni kanske tror att jag har glömt er gällande uppdatering om hur otroligt-super-dunder-mega-bra jag har haft det i Sydafrika. Men nej då! Det är bara det att jag inte kan avslöja för mycket. Jag och Julia ska nämligen ha en vernissage (som projektabete från skolan) i vår där vi ska berätta om vad vi fått se och lära oss. Så ja, ni kommer att få uppdateringar snart, men jag kommer tyvärr inte kunna berätta om allt och jag kommer inte heller kunna visa allt. Om ni inte nöjer er med det jag lägger upp här så får ni helt enkelt ta och komma på vernissagen (mer info om den kommer) i vår.
 
 

Espresso House.


Min helg började redan i torsdags. Eftersom jag har varit ute på äventyr i tre veckor ligger jag lite efter i planeringen i skolan. I fredags kunde jag inte gå på mina lektioner eftersom de nu, på dessa lektion, jobbar med sådant som jag inte kommit igång med än. Så, i torsdags tog jag mig friheten att gå på bio och se Skyfall tillsammans med Dennis. Riktigt bra film! Fredagen spenderade vi även tillsammans. Först på Fräcka Fröken där vi tod oss en varsin macka, och därefter Espresso House där vi "pluggade", fixade och trixade med min bloggdesign, photoshopade och drack Chai latte. Efter klockan sex åkte vi till Mirum galleria där jag köpte mig en svart kappa. 
 

Tillbaka i vardagen igen.

Så var man tillbaka i vardagen igen! Idag har jag varit i skolan, träffat alla kamrater, letat lärare och försökt få koll på allt som ligger framför mig de här sista veckorna innan jul. Det har visat sig att jag och Julia inte ligger så mycket efter, vilket självklart är väldigt skönt!
 
Hade dock en håltimma på två timmar efter lunch, då resten av våra vänner var och skrev prov.
Jag och Julia spenderade håltimman på stan. Köpte en ring och en fin svart tröja. Kanske kommer bilder någon gång (antagligen inte, men kanske).
 
 
När jag kom hem gick jag och köpte fem sorters kakor och en flaska fanta exotic. Eftersom jag för det mesta bara låg och sov hela dagen igår tog vi tag i fars dag idag istället. Tack pappa för att du är så fin.

Då var himlen redan mörk.

Gick från skolan klockan fyra, då var himlen redan mörk. Lite mysigt är det väl ändå att vara hemma i kalla Sverige igen! Lyssnar på Ben Folds, tittar upp på den stjärnklara himlen och tycker om det jag ser.
Älskarden friska doften om kvällarna på hösten, älskar mörkret och älskar att man måste ta på sig halsduk och vantar.
Nu är vi snart i mitten av november, inte alls långt kvar till jul!
 
I lördags kväll, efter en hel dag av tv tittande och uppvilande inför kommande skolvecka, åkte jag till Vånga för att gå på After Eight tillsammans med Julia, Lydia och Dennis. Kände att jag var tvungen att träffa människor, människor jag inte träffat på över tre veckor. Sen var jag väldigt sugen på att gå på möte, svenskt ungdomsmöte! Ungdomsmötena jag fick uppleva i Afrika var annorlunda, bra annorlunda, men jag skulle nog vilja säga att jag saknat de ungdomsmöten jag själv är van vid.
Träffade människor jag inte träffat på över de tre veckor som jag varit borta. Gick på möte upplyst av stearinljus, fylld av körsång, teater, filmklipp, lovsång och predikan predikad av Pingstkyrkans egen Linn. Temat för kvällen var tystnad, enkelt och fint. Efter mötet köpte vi kladdkaka, satte oss vid ett runt bord inne i kyrksalen och pratade på om livet.
Älskar er tjejer. Åkte hem vid tolvslaget, trött som jag var somnade jag i bilen på vägen hem till Dennis.
 

Home in Sweden again.

Är lite lagom trött sådär efter en 24 timmar lång resa hem från PE.
Julia och jag landade på arlanda klockan 07:10 igår morse, där Julias föräldrar, mamma, Elias och Dennis väntade på oss. Känns bra att vara hemma igen, men jobbigt att ha lämnat PE.
 
Plötsligt har man två liv, två hem, ett här och ett i PE. Vart jag än är kommer jag alltid att sakna det andra.

Homesickness.

Om en vecka är jag på väg hem igen, tiden går så fort! Jag och Julia börjar få lite panik över att det snart är över, men samtidigt ska det bli så skönt att få komma hem! Saknar plutten nedan, resten av familjen och Dennis. ♥
 
Isn't he cute?