En söndag i september.

Idag har min syster fyllt tonåring å det har vi firat med lite 11 fika med släkten samt med lite filmmys nu på kvällen. Tittade på Hunger Games, som jag missade att se på bio! Om det är någon film man ska se på bio så är det ju den! (Och Dark Knight Rises ofc) Mmm.. vad bra den var.
 
Han även med att se och höra min fina pojkvän spela trummor i renströmmen vid fyra. Fint det där, killar som spelar trummor. (Ja, speciellt du Dennis) 
 
Och ni. Nu är det mindre än tre veckor kvar.

Kulturnatten.

 
Igår var det kulturnatt i Norrköping. Åkte in och spenderade den regniga dagen tillsammans med Dennis på diverse tillställningar. Gick och tittade in i Värmekyrkan där det var fullproppat med Second Hand, vi gick till Gubbens trädgård och åt soppa i ett gammalt växthus, vi gick till gamla stan och tittade in på en konstutställning i bok-calleriet på Kristinagatan, tog en snabb sväng förbi De Geer, stannade till lite här och var och lyssnade på musik, var och tittade på Crazy Pictures förhandsvisning av Den Blå Mannen, gick in på arbetets museum, gick till Brodway Konditori där det skulle finnas en konstutställning och avslutade kvällen med en varsin macka på Fräcka Fröken.
 
När vi tittade i broschyren senare samma kväll upptäkte vi ändå att vi hade glömt en massa roligheter.
Hade ju gärna gått till Immanuelkyrkan och lyssnat på konsert med musikgymnasiet, tittat in på fler konstutställningar, gått och drejat på slotsgatan, tittat in på syverkstan på Skolgatan, med mera. Men det kommer ju en kulturnatt nästa år också!
 

Promenad bland alla klara färger.Har varit ledig hela dagen. Kände inte för att plugga, så jag gick ut och fotade lite istället. Det är så otroligt fint på hösten. Håller ni inte med om det?

Lovers of the light.

• Lyssnar på musik • Målar • Fotar • Läser • Tänker • Drömmer •
 
Idag har jag lagt undan skolböckerna och tagit mig tid till att måla!
Min nya spellista på spotify.
 
Smakprov.
 
Falling Out Of Reach - Gulliemots
 
3 Rounds and a Sound - Blind Pilot
 
Lovers Of The Light - Mumford & Sons
 
Collide (Acoustic Version) - Howie Day
 
Old Friend - Angus & Julia Stone
 
When You Find Me - Joshua Radin

Nya höstskor.

 
Har köpt mig ett par nya höstskor. Fina va?
Hösten, har börjat fundera på om den inte är den bästa och finaste årstiden ändå.
Allt känns så mycket mer levande på hösten.

Har agerat frisör.

 
Agerade frisör häromdagen. Dennis kom till mig och frågade om jag inte kunde tänka mig att klippa av hans hår. Har alltid velat vara bra på att klippa hår.. och någonstans ska man ju börja. Så jag tog kökssaxen, virade in honom i två stora badhandukar och började klippa. De två första bilderna på Dennis är före och de två sista efter.

Happythankyoumoreplease.

Filmtips: Happythankyoumoreplease.
Låttips(låtar från filmen): Chemicals Collide - Cloud Cult
Waving At The Shore - Throw Me The Statue
 
Lyssnar ni på Chemicals Collide och råkar ha tid och lust, 1.28 - 1.50, spola fram till den biten. I filmen spelas den lilla snutten upp till finaste scenen ever.

I'm thinking I wanna be you.

 
Är trött på att hosta och snora. Imorgon ska jag till skolan, skriva prov och åka hem igen. Förhoppningsvis mår jag bra framåt kvällen. Alternativt tillräckligt bra för att orka åka in till stan igen och titta på film, äta popcorn och mysa. 
 
Idag har jag tittat på första halvan av filmen Salmon fishing in the yemen, tog en liten paus för att plugga filosofi. Snart är det väl dags att titta vidare på resten av filmen som förövrigt är väldigt.. söt på något vis.
 
A Man From Argentina - Billie The Vision & The Dancers.
 

Frukostbilder.Mjölk, fil med musli och macka med ägg. Det är vad jag kallar frukost.
Måste ju passa på att ta fina frukostbilder nu när jag vaknar upp i en lägenhet med träbord och fint porslin.
 
Helst av allt vill jag bara släppa allt, lägga mig ner och blunda.
Uppleva, så i alla fall för en sekund, att jag lever.

Vid frukostbordet.Var på tjejkväll hemma hos Lydia igår, sov i stan efter det. Vaknade vid tolv, tog mig lite té och macka till frukost, samt en stor bulle och chokladboll till förmiddagsfika. Nu sitter jag och läser igenom min psykologibok. Ikväll kommer Dennis hem från Israel.
 
Always On My Mind - Michael Bublé

Love and other drugs.

 
Tittade på Love and other drugs härom kvällen. En konstig, men väldigt fin film.

Stockholm med samhällsklassen.


Åkte till Stockholm med samhällsklassen idag. Gick på muséer, shoppade, åt en hamburgare på Mc Donal's och beundrade Sveriges huvudstad.

Come What May.
Åkte in till stan för lite plugg-fika med Julia idag. Satte oss på Broadway konditori, drack lite hallonsoda och åt en jättekladdig kladdkaka. Fint väder var det också.. och strömavbrott i hela Norrköping tydligen (vilken tur att man bor i kolmården då).
 
Drar till Sydafrika om 45 dagar by the way.

Kyssen.Åkte in till stan idag efter tre. Gick in på Media Markt för att ta en liten titt på ett objektiv, och kom ut med tre nya bra filmer. Gick även in på Ingelsta och köpte en fin tavla vid namn "Kyssen".
 
 
Kyssen, Gustav Klimt.