Closer.

Ligger på vardagsrumsgolvet och läser Om änglar kunde tala igen. I bakgrunden hör jag regnet smattra mot fönsterrutorna. Spotify går i ett, låtar så som Closer, I will exalt you, I surrender och This is our God.

True colors.

Min syster och jag har varit ensamma hemma hela veckan. Tagit hand om hela hushållet själva. Handlat, lagat mat, städat.. Storstädade huset när vi hittade fjärilen i köket. Stackarn flög antagligen in någon gång när jag gick ut för att rysta mattor eller slänga skräp och hittade aldrig ut. Släppte ut henne efter att ha fotat henne en liten stund.
 
Just nu sitter jag och min syster och tittar på film. Gottar oss lite efter storstädningen. Tycker om henne. Min syster är fin hon. Imorgon hoppas vi på fint väder så att vi kan sitta ute i solen liksom så många andra dagar den här veckan.
 

Skjorta från Kappahl.

 
Tog en sväng till stan med min lillasyster och hennes pojke igår eftermiddag. Hittade den här finfina skjortan på Kappahl. Efter en kort rundan på stan köpte vi oss lite godis på gottegrisen och satte oss ute i solen på en bänk vid Carl Johans park. Som jag sagt så många gånger förr, jag bor allt i en väldigt fin stad! Fina fina Norrköping! ♥
 

Universitetet nästa!

Ligger, liksom så många andra nätter sömnlös och drömmer, grubblar, tänker. Lyssnar på musik för att bryta tystnaden. Resten av huset sover.
 
Har blivit antagen till sjuksköterskeprogrammet vid linköpings universitet. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag vill det här! Hur glad jag är över att jag fick en plats! Men även om det här är allt jag vill just nu och även om ingenting någonsin känts såhär bra, måste jag ju ändå medge att jag samtidigt är livrädd. Jag är ju för sjutton bara tre år från framtiden..


Lördag, söndag.

När jag kom hem från mina morföräldrar packade jag direkt ur väskan för att sedan kunna packa om och förbereda mig för att åka iväg igen redan nästa dag. Lördag eftermiddag åkte jag in till stan och mötte upp tre fina flickor på resecentrum direkt efter jobbet. Tillsammans drog vi (med bil, woop woop) sedan vidare till en av dessa flickors land ute på bottna där vi skulle spendera helgen tillsammans.
På bottna spenderade vi timmar här på bryggan. Lördag kväll drog vi alla på oss badkläder och packade med pyjamas hit. Satt i solen och tog igen alla de timmar som vi varit ifrån varandra sedan studenten. När det var dags att gå drog vi på oss pyjamas/mjukiskläder och gick åter upp till stugan där vi skulle sova samma kväll.
Här bodde vi de få timmar vi sov mellan lördag och söndag.
Natten till söndag badade vi jacuzzi. Lördag spenderade vi i bikini under gassande sol och klarblå himmel. Vi hade valt rätt helg!
 
Är otroligt tacksam som har sådär fina vänner. Tacksam som har människor att dela fina och roliga såväl som jobbiga och svåra stunder med. Tacksam som har nära vänner att dela mitt liv med. Jag vet ju att jag tar er för givet så ofta. Tar det för givet att ni bara ska finnas där, just för att jag blivit så bortskämd och alltid haft er till hands när jag behöver er. Så himla lyckligt lottad jag är ändå som har er. ♥
 
 

Onsdag, torsdag, fredag.

Den här veckan har jag haft lite ledigt för en gångs skull. Åkte därför ut och spenderade onsdag, torsdag, fredag hos mina morföräldrar. En plats där jag bara kan vara, ta det lugnt och koppla bort allt annat.
Min morfar tog med mig och mina småkusiner ut på en lång båttur till Harstena i onsdags. Vi solade, badade, åt glass samt god fisk på en mysig restaurang, tittade på röda (eller snarare rosa) näckrosor och alla båtar som låg vid hamnen.
Torsdag eftermiddag samt kväll gick jag på promenad längs grusvägar.
Fredag eftermiddag gick morfar ut i skogen och plockade blåbär så att han skulle kunna bjuda oss på blåbärspaj. Fina är dem allt mina morföräldrar.
Om kvällarna satt jag och beundrade solnedgången från bryggan.

Toto konsert på stortorget i Örebro.

 
Den här veckan spenderade jag min onsdagseftermiddag samt kväll i Örebro tillsammans med en fin vän. Vi köpte ju biljetter i februari (eller när det nu var) så nu var det dags! Man kan säga att de leverade och att konserten var över mina förväntningar. Otroligt nöjda åkte vi hem från Örebro vid tolvslaget.
 
Om ni inte vet vilka Toto är tycker jag absolut att ni ska se till att lyssna på i alla fall de här två låtarna:

Nio sommarbilder.

Jag har varit i Söderköping. Tittat på båtar, besökt smultronstället och ramunderberget.
Jag har ätit en himla massa jordgubbar.
Jag har (avundsjuk) lämnat min syster på läger.
Suttit ute på verandan och bara njutit.
Jag har spenderat några fina dagar med fina vänner. Varit på artonårskalas och spenderat en natt med tjejerna. Bjöds på pajen ovan.
Jag har varit på äventyr i Örebro, vilket ni får se mer av en annan gång.
Jag har matat ankungar.
Och så har jag ätit glass förstås.

You found me.

Sleeping sickness - City and Colour
You found me - The Fray
We don't eat - James Vincent McMorrow
 
Äter jordgubbar, lyssnar på favoritlistan på spotify och redigerar bilder. Snart får ni liten bilduppdatering, vänta bara.