Dansade jag barfota till hög musik i en lada.

 
Hej hej.
 
I förrgår kväll, efter att ha gått med klackskor en hel dag, dansade jag barfota till hög musik i en lada. Med värkande fötter, fulla av fina små blåsor och skavsår, dansade jag barfota genom kvällen tillsammans med fina vänner. Så nu sitter jag här med rethosta och feber. Men jag är inte depp för det. För jag hade den finaste kvällen på länge.

Kunskapsbalen.

 
Igår var det äntligen dags för vår efterlängtade bal! Började dagen hemma hos en fin tjej vid namn Madde, som fixade till mitt och Julias hår. Efter det åkte Julia och jag hem till Clara där vi, tillsammans med fler fina männsikor, spenderade ca 2 timmar i väntan på att klockan skulle slå fyra. Fredrik och Jonathan han öva lite vals, vi tjejer han instagrama, det öppnades en flaska champagne och det togs en hel del kort. Vid fyra tog Daniel, jag, Clara och Jonathan bilen ovan till Söderköping.
 
Kvällen på Söderköpings brunn var väldigt trevlig och rolig! Det bjöds på drink, trerätters, gruppfotografering, dans och mingel. Det var otroligt roligt att se alla sådär fina. ♥
 
Efter klockan 2 somnade jag i min säng efter att ha plockat ut 60 hårnålar ur håret.

Min & Julias vernissage.


Några av alla bilder jag tog under förra lördagen när Julia och jag hade vår vernissage i renströmmen. Känns jättekonstigt att det är över nu. Att Julia och jag har haft vernissagen som vi jobbat för i mer än ett år nu. Känns sjukt att vi har gjort hela det här projektet själva. Att vi varit i Sydafrika. Att det faktiskt är jag som har stått bakom kameran och tagit många av korten som ni kan se ovan. Konstigt. Overkligt. Men sant.
 
Vill också bara lyfta fram ett tack till alla er som kom och besökte min och Julias vernissage! Tack för att ni tog er tid att komma och titta. Men främst tack för att ni var med och bidrog till den summa pengar som Julia och jag nu ska skicka ner till Missionvale Care Centre där de jobbar för att förbättra livsvillkoren för människorna i kåkstaden Missionvale i Port Elizabeth!

Det är mycket nu.

För tillfället vill jag nog egentligen bara gömma mig i ett mörkt rum. Sitta där i fosterställning och vänta ut de här kommande 8 dagarna. Har för mycket att göra i skolan just nu. Inte okej. Men (halleluja för men) på lördag nästa vecka, samma dag som jag ska på min efterlängtade bal, är jag klar. Klar! Då har jag tre hela (i stort sett) lediga veckor till studenten! Så det är väl bara att kämpa på nu in i det sista antar jag..
 
Vi hörs när vi hörs!

Be still.

I sommar vill jag bära långa kjolar, långa klänningar, blomsterkransar och massa massa ringar.
 

Tre instagrambilder.

 
1. Köpte en klänning på bikbok idag. Hittar ju aldrig den perfekta klänningen, så min mamma och jag hjälptes åt att sy om den som jag ville ha den. Med båtringning och allt!
2. Efter att jag blivit klar med mitt tal i eftermiddags tog jag fram mina penslar, färg och en bild jag målat på ett tag nu.
3. Sista bilden togs i lördags. Sydde ett mobil-fodral till mamma i födelsedagspresent.

Början på något nytt.

Måndag och ny vecka. Lyssnar på Use sombody - Kings of leon och skriver på ett engelskatal som ska hållas om en vecka. Idag är det 19 dagar kvar till bal, 32 till mösspåtagning och 39 till student. Börjar förstå det nu och vill nog egentligen helst av allt bara att tiden ska stanna, så för ett litet tag i alla fall. Jag vet inte om jag är redo än. Redo att lämna allt. Allt och alla. Samtidigt som det förstås känns lite spännande eftersom slutet på något alltid innebär en början på något nytt.

Jag önskar jag kunde känna som jag gjort en gång, när livet bedövade mej bortom allt förstånd.


 
Åkte in till stan med min lillasyster vid åtta. Efter att ha lämnat av henne vid immanuelkyrkan gick jag sedan runt lite på egen hand i ca fyra timmar. Jätteskönt att promenera, speciellt när det är sådant underbart väder ute. Hade med mig kameran också, så jag höll mig sysselsatt på vägen. Hamnade mitt i bilkortegen. Sen åkte jag hem och satte mig ute i solen. Brände ansiktet lite, superhärligt ju!