Om skola, kalas och punchrullar.

För tillfället är det mycket på gång i skolan. Läser in mig på kroppen. Celler, virus, bakterier, vävnader, alla kroppens organ osv. Samtidigt som jag lär mig mycket om omvårdnad. Kommunikation, bemötande, hygien, etik, kulturella skillnader osv. Riktigt spännande och otroligt intressant! Det är väl nu vi som ssk-studenter börjar förstå om vi valt rätt utbildning eller inte. Själv blir jag bara mer och mer säker för var dag som går på att jag valt helt rätt! Varvar föreläsningar och basgruppsmöten med studiebesök på vrinnevisjukhuset. Igår fick jag, tillsammans med tre andra tjejer från min basgrupp en rundvandring på barnkliniken. När man går där i korridorerna vill man inte annat än börja jobba, NU på direkten. 
 
Men jag gör annat än pluggar också förstås! Moa fyllde förra veckan, så Jossan och jag gav henne en gemensam present innehållande en grön långärmad tröja från H&M och en biobiljett så att vi tillsammans kan gå på bio någon kväll framöver! Får se när det blir, som vi alla har saker att göra mest hela tiden ehe. 
 
Fredag spenderade jag på en konsert på kulturkammaren, lördag spenderade jag med att spela brädspel tillsammans med ett gäng grabbar. Avslutade sedan helgen med möte i pingst och lite plugg på omvårdnadsteoretiker.
Igår (måndags) kväll ställde jag mig, på beställning, och bakade punchrullar. Det tog mig mellan två till två och en halv timma att göra dem! Så nu hoppas jag att dem smakar.. Tror att jag ska bjuda på dem ikväll på cellgruppen, efter körövningen. 
 

Kommentarer
Postat av: M

Är det stor skillnad från Kunkan? :)

Svar: Ja det är det absolut. :) Det är inte alls lika mycket att göra. Ibland känns det inte som att jag ens går på universitetet för att jag är där så lite. Ibland har jag mer, ibland mindre, men det är ju aldrig mycket att göra som jag känner till "mycket att göra". Pluggar inte på helger alls. Jag har fritid. ^^ Saknar er dock. Eftersom man knappt är på universitetet någonting blir det inte samma gemenskap.
alida millard

2013-11-10 @ 22:08:52
URL: http://awali.blogg.se

Kommentera gärna inlägget här:

Vad kan jag kalla dig?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har du på hjärtat?:

Trackback