Spelkväll och amerikanska pannkakor.

Efter en hel dag av slö-liggande i sängen framför vänner avslutades kvällen vid bordet i vardagsrummet tillsammans med vänner. Spelade en omgång Gricola innan Moa ställde sig i köket. Moas Totte fyller ju idag, så det blev lite kalasigt med amerikanska pannkakor. Många grattis till Totte! 
 
Numera ligger jag i sängen igen och läser på om förflyttningstekniker inom vården inför morgondagens färdighetsträningar. Kanske blir det ett avsnitt vänner också innan jag lägger mig. Hur som, natti. 

En helg i oktober.

I fredags fick jag besök (en fin överraskning) av fyra fina flickor som kom för att se hurvida jag har det i mitt nya hem. De hade med sig kladdkaka med mintsmak, frukt, prensent (risen och marabou med mintsmak) inslaget i cellofan och färglatt presentsnöre samt rosa rosor. Satt i mitt kök och pratade (mycket högljutt och i munnen på varandra av iver) om allt och inget i cirka fyra timmar. ♥
 
Lördag spenderade jag på IKEA tillsammans med mamma. Köpte mig allt det där som jag saknat i mitt nya rum, och lite till. 
 
Idag har jag varit på söndagsmöte, stått modell åt Josefin som sytt klänningen ovan och möblerat om i mitt rum. Bilder kommer så fort jag tagit några. 

Med lite inspiration.

 
Ja, med lite inspiration från pinterest satte jag mig ner och skrev/ritade, vek origamifåglar, klippte, klistrade.. Numera ser mitt rum ut lite såhär.. på väggarna. Resten av rummet är inte riktigt klart än (ehe). Måste till IKEA innan det kan bli helt klart. 
 
Sitter och lyssnar igenom min kära lillasysters spotifylista Always God. Snor bra låtar till en egen lista, lyssnar och njuter. 
 

Pinterest.

Startade ett konto på pinterest, och nu är jag fast. Om ni vill så kan ni ju titta in någon gång. Här. Alida Millard eller Alidaelisabeth
 
 
 
 
 
 
 
Lilili vad det här är skoj. ♥

Ett år sedan vi var i Sydafrika.

 
För ett år sedan var jag i Sydafrika tillsammans med min kära vän Julia. Tre veckor var vi ständigt omringade av alla dessa vackra barn med sina stora bruna ögon. Som jag önskar att jag kunde åka tillbaka till dem. Julia, vad säger du? 

Minnen uppsatta på väggen.

Rundar tentaplugg med att låta lite kreativitet flöda. Att jag alltid ska bli sugen på att måla, fota och skriva när jag egentligen inte hinner. 
 
 
Skickade efter ett antal kvadratiska 10x10 cm bilder på crimson häromdan. Fick dem i eftermiddags av pappa när jag var och fikade med honom. Efter att ha pluggat konstant i ungefär sex timmar fick jag nog. Slet upp paketet med bilderna och satte upp dem på min vita vägg. Plötsligt känns rummet lite hemtrevligare, med bilder på mina vänner uppsatta på väggen. 

Rött, orange och guld.

 
Satt och pluggade inför tentan jag har på tisdag när jag kom på att det var länge sedan jag var ute och gick runt strömmen. Tänkte att det borde vara fint där nu när det är höst och så. När trädkronorna brinner i rött, orange och guld. Tog därför med mig kameran på en liten tur. Behövde en nypa luft. 

Besök av vänner.

Hade min kära syster på besök över natten nu mellan måndag och tisdag. Fint med familj på besök tycker jag! Sov skavfötters, vaknade vid tio och åt frukost tillsammans i vardagsrummet innan det att hon drog vidare till vänner och jag var tvungen att sätta mig med skolarbete. 
Klockan sex gästades kollektivet av tre fina flickor. Satte oss ner i vardagsrummet och pratade på om allt från studentliv till körkort och att bo hemifrån. Fint det där att hinna umgås med vänner mitt i veckan tycker jag. 
 
Vid nio satte jag mig ner framför Ps I love you. Nu ska jag försöka sova. 

Om att plötsligt stå på egna ben.

Har, lite smått, börjat få iordning på mitt nya rum. Har det väldigt mysigt här i mitt eget lilla krypin. 
Känns fortfarande rätt knäppt dock. Eller, det går nog rätt mycket i vågor. För det mesta känns det inte så mycket alls. Bra förstås! Men jag menar, för det mesta känns det nog som att det bara är tillfälligt, lite som när man åker iväg och sover borta länge men ändå vet att man kommer hem snart igen. Men det kommer ju inte hända.. kommer nog inse det snart. Antagligen få lite hemlängtan. Tur då att de är så familjära här. :)
 

Himla lyxigt det där att flytta in i en lägenhet som redan är inredd så som man vill ha den! De har till och med en persisk matta! Så länge som jag gått och tänkt att jag vill ha en! Dessutom är de båda, Moa och Josefin, väldigt pyssliga av sig, liksom jag! Här kommer jag trivas!
 
Inte visste jag när jag var på besök på luntis att jag snart skulle komma att bo i lägenheten bara en våning upp.