Påskafton och påskdagen.

Påskafton spenderade Dennis och jag med att måla ägg och pussla 1000-bitars pussel i min lilla lägenhet. Gick och handlade godis, påskägg, jordgubbar, ananas, choklad, heminrednings tidning och varsin pinnglass. La oss i en park och njöt av solen ett slag. Fick leta påskägg (tog närmare 20 min för mig att hitta det. Dennis hade gömt det i soffan, alltså i soffryggen).
 
Instagrambilder från påskhelgen! Påskdagen spenderade vi på gudstjänst i pingstkyrkan och hemma hos Dennis föräldrar där vi spelade kubb, letade påskägg, åt påsklunch och spelade spel. Himla fin helg.
 
Så otroligt tacksam.

Långfredagen.

 
Har spenderat min långfredag med att pussla, måla, måla påskägg, äta påsklunch hos Stina och Martin med vänner samt titta på Stinsen brinner och Jesus Christ Superstar.
 
I see your face in every sunrise, the colors of the morning are inside your eyes.
The world awakens in the light of the day, I look up to the sky and say your beautiful.
 
You bled and then you died and then you rose again, for me. ♥
Så otroligt tacksam.

Fina dagar.

 
Njuter av solen, tentapluggar, umgås med fina vänner, flyttar och firar födelsedagar.
 
Nu i mars har jag hunnit med att fira min 20årsdag, pappas 40årsdag och morfars 60årsdag. Jag har flyttat till en egen liten etta. Fick flytthjälp av Dennis och hans familj (min familj är i thailand och njuter av solen så de får hjälpa mig att tapetsera när de kommer hem moahaha). Jag har spenderat timma ut och timma in med skolarbete inför medicinsk teknik-tenta. Fått reda på att jag ska spendera mina tre VFU-veckor i Valdemarsvik!
 
I söndags var jag och lunchade på fräcka fröken med Linnea, Jossan, Sofie och Rebecca. Njöt av solen och åt varsin sallad. Köpte oss sedan en varsin pinnglass och satte oss i kärleksparken vid strömmen. Satt där och pratade pinsamheter, förlovningar och barn tills solen färgat våra kinder rosenröda. Tog en promenad runt strömmen och landade slutligen i pingstkyrkan på eftermiddagsmöte.
 
Kvällen spenderade vi hemma hos Carnebrings där vi, tillsammans med fler från vår cellgrupp, tittade på Harry Potter. Ska försöka ta oss igenom alla Harry Potter-filmer tillsammans.