Mot ljusare tider.

Har haft otroligt mycket att göra de här senaste veckorna. Skrivit farmakologitenta och förberett inför muntlig tentaredovisning av "Durogesic Depotplåster", dess farmakokinetik (hur kroppen påverkar läkemedlet) och farmakodynamik (hur läkemedlet påverkar kroppen) m.m. Låter kanske lätt, men nej. Icke. Nästa person som kommer fram till mig och säger att det inte kan vara så svårt att bli sjuksköterska slår jag hårt mellan benen.

Tack och lov har jag en fin pojkvän som stöttat, tröstat och uppmuntrat när det varit som jobbigast. ♥
Jag älskar min utbildning, men ibland är det tufft att nå dit man vill.
 
Instabilderna: Han med att fira alla hjärtans med Dennis i alla fall! Spela spel, äta hjärtformade gelégodisar, titta på fin film, kramas och pussas. ♦ Om nätterna var jag fruktansvärt utslagen efter 10-11 timmars skolarbete; tände min jordglob, kröp ner under täcket och slocknade bums. ♦ Några mornar fick jag i alla fall vakna till att solen lyste in genom mitt fönster - de dagarna kändes allt genast lite bättre och lättare. ♦ I helgen (äntligen fri från skolarbete) var jag och Dennis på besök ute i krokek hos mina föräldrar. Promenerade och njöt i solen. ♦ Idag tog jag en promenad runt strömmen. Möttes av sol, änder och snödroppar (?). ♦

Under pausen mellan plugg.

 
Efter att ha suttit och skrivit på en farmakologiexamination timma ut och timma in blir man rätt seg i huvudet..
Ofta slutar det med att jag tar mina pauser framför något vänner-avsnitt eller någon dokumentär på svtplay just för att jag är så sjukt trött i huvudet och bara behöver titta på något annat, slippa tänka. Men det känns ju också himla jobbigt att slösa fritiden på sådant, så ibland ser jag till att göra något roligt av dem istället. Idag gick jag in på pinterest och öppnade min board med pins på fina tekningar, tog fram mina svarta Artline-pennor och ett skissblock. Otroligt bra sätt att spendera pausen på måste jag säga. ♥

It's too cold outside for angels to fly.

Instagram - alidalisabeth
 
Efter dagens basgrupp tog jag en snabb promenad runt strömmen, mest för att jag var så otroligt rastlös, ville rensa tankarna lite (från farmakodynamik, farmakokinetik och alla dessa lagar om läkemedelshantering) och för att det var så fint väder ute. Tog en del bilder med mobilkameran (ovan), innan jag mötte Lydia halvägs runt strömmen. Höll varandra sällskap resten av rundan, väldigt trevligt med fint sällskap!
 
Nästa gång kanske jag får med mig kameran. Ska kanske ut och gå runt strömmen igen med en vän från min kurs på onsdag. Får hoppas på att vädret håller i sig tills dess!

Mina fina.


I helgen var Dennis och jag hemma hos mina föräldrar i krokek. Dennis och min lillebror kommer väldigt bra överens. Äntligen har Elias hittat en kamrat att bygga duplo med! Mina fina.