Hemma hos lilla mig.

Igår gästades jag av fin-Stina. Skypeade med Sofie och drack té i mitt vardagsrum. Hade Linnéa och Lydia på besök här förra veckan också. Åt tacos och hade en sådan där underbar tjejkväll fylld med prat om gamla minnen (gamla goda tider), pojkar, framtid, lägenhet, utbildningar, osv. Tycker om mina flickor så.
Efter jobbet idag plockade jag dessa ovan på mammas och pappas tomt. Passade fint i en vas på min vitmålade byrå i hallen.
Idag har jag även hunnit med att handla jordgubbar och packa. Ska sova i lill-stugan ute hos mormor och morfar på landet med Dennis i helgen. Hoppas på sol så att vi kan bada, ligga ute och läsa, åka ut med båten, besöka harstena osv.
Igår var jag på stan med Alexandra. Hittade den här perfekta väggklockan på Åhlens. ♥ Som jag har letat efter en klocka att sätta upp i hallen!
Nu ligger jag och tittar på vänner, utanför fönstret håller solen just på att gå ner. En jobb-dag kvar å sedan tar jag helg. ♥

All the colors Of the rainbow Hidden 'neath my skin.

 

Bal- och studentbilder -14

 
I maj åkte Julia och jag till Söderköping för att se Sofia, Clara och Sandra med fler i sina vackra balklänningar. Alla var otroligt vackra. Jonathan och Clara var lika söta som alltid. Sofia var (som alltid) skitsnygg, iförd en egensydd klänning med slits. ♥ Julia, jag och Malin som vi fann på plats stod nästan tårögda och tittade på alla vackra par. Ojade oss över hur fort tiden gått och suckade över att vi redan haft vårt roliga. När ska man få klä upp sig såhär fint igen?
 
I veckan var vi och firade alla studenter. Hängde glowsticks och kalejdoskop runt halsen på mina fina studenter. Trots regn var allas humör på topp. Hann med två utspring och tre mottagningar på en eftermiddag. Hade ont i kinderna efter bara några timmar för att jag lett så mycket! Grattis än en gång till alla studenter, ni greja't!

Vardag genom instagram.

 
Fikat med Julia // Firat Edwin i Forsbergs trädgård // Kommit in mig i min etta // Picknickat med vänner.
 
 
Började sommarlovet på bästa sätt, i Forsbergs trädgård med goda vänner. Firade Edwin som tagit studenten. Låt säga att det var länge sen jag skrattade så mycket. ♥ //
 
 
Morgonen därpå följde jag med några vänner till smultronstället. Vi cyklade från smedby, picknickade vid göta kanal på vägen, satte oss på smultronstället & fyllde ett bord med nio stora glassar, gick upp på ramunderberget, tittade på utsikten & klappade på en katt innan vi sedan cyklade hem igen. ♥ //