Skönt att finnas till.

 
Lite såhär har mina vårdagar sett ut. Bytt ut vinterskor mot converse, promenerat i vårvädret, cyklat i motvind (vårvindar♥), spelat spel, packat inför flytt, spenderat timmar i skolan (tyckte att det var lite skoj att någon lekt med skelettet, som alltså dricker kaffe och röker), köpt fikabröd på Lindahls, umgåts med min pojke och läst heminredningstidningar.

Födelsedagsfiranden.

Firade min födelsedag hemma hos Julia tillsammans med henne, Linnea, Martina, Lydia, Clara och Sofia i fredags kväll. Fick rosa blommor och åtta vita hjärtformade pajformar som kommer användas mycket flitigt! Hade (som alltid när jag är med de här flickorna) en otroligt fin kväll! Åt kyckling, klyftpotatis och sallad samt blåbär- och hallonpaj.
 
När Dennis väckte mig imorse klockan nio överraskades jag av hotellfrukost. Dennis hade gått upp, begett sig till ica strömmen och handlat frukost, kommit tillbaka hem till mig och ställt sig och stekt bacon, skurit upp ananas och så vidare. När jag steg upp fann jag alltså Dennis vid mitt soffbord, vilket var fullproppat med diverse gottigheter. ♥
 
Efter frukosten åkte vi hem till mina föräldrar för att fira min kära far på 40-årsdagen. ♥

Pinterest och musik

Pinterestar och bläddrar bland lovsånger i en tjock lovsångspärm.
 
Igår var jag först på körövning i pingst och sedan på cellgrupp hos Marcus. Iaktog när pojkarna bakade kladdkaka, lyssnade till kvällens DJ Andreas disneylista och gissade ivrigt (mycket ivrigt) tillsammans med Jacob och Linnea vilken disneyfilm varje låt tillhörde. Smaskade på kladdkaksdeg, skrattade (mycketmycket), iaktog (lyckligt) skaran av människor som omgav mig (tror vi var tretton pers), åt vääääldigt kladdig kladdkaka, körde musikquis via spotify och pratade om hundratusentals olika saker. Otroligt fin kväll!
 
Fint gäng det där!
 
Idag har jag varit på clinicum och övat på venprovtagning, intramuskulär- och subcutan injektion med Cathaysa och Linus. Torkat upp efter blodbad (från plastarm), skrattat åt svordom efter svordom från en lättfrustrerad Cathaysa, övat och övat. Fortfarande himla glad över mitt kursval!
 
Har letat lovsånger och bildat lovsångsteam till på lördag. Lovsångsmöte i pingst!
 
På fredag ska jag bli firad av mina fina flickor hemma hos Julia. Äta gott och umgås. På lördag blir det lovsångsövning och ungdomsmöte. Söndag spenderas i krokek, ska fira min kära far som fyller 40!
 

Minns du när musiken var en frälsning, och inte bara fanns.

 
Åkte hemhem till krokek i helgen för att fira min födelsedag tillsammans med släkten. Tog bussen från stan efter att jag skrivit läkemedelsberäknings-tenta och köpt pallar på rusta. Runt tolv på fredagsförmiddagen tog bussen mig förbi åkrar och skog, under en klarblå himmel. Med Peter LeMarc - Skönt att finnas till, Det som håller oss vid liv & Någonting är heligt i lurarna och med slutna ögon njöt jag av värmen från solstrålarna som smekte mitt ansikte. Tänkte att om livet skulle ta slut just där och då så skulle det inte göra så mycket, eftersom jag fått upplevt äkta lycka. Vilket jag har många att tacka för. 
 
Köpte med mig ett par rosa tulpaner till mamma och en Allt i Hemmet-tidning att bläddra igenom medan hon och Elias sov middag på soffan. Framåt kvällen kom resten av min saknade familj hem. Otroligt fint att få komma hem någon gång i bland och få umgås med dem sådär igen, som om jag aldrig flyttat.
 
Lördag eftermiddag kom släkten med blommor och paket. Köksredskap, dammsugare, kokböcker, bakformar, hyllor, strykjärn, ramar och sådantdär som kan vara bra att ha när man ska flytta till egen lya..!
 

20!

Sedan sisst har jag hunnit med en kvällsfika med Julia, en ledarsamling samt att fira min 20-årsdag.
 
I tisdags mötte jag upp Julia på EH (Espresso House) för en lång kvällsfika. Timmarna for dock iväg och plötsligt började servitrisen ställa upp stolarna på borden runt oss. Jättejobbigt att inte få träffa dig varje dag längre, liksom jag gjorte på kunskap. Blir ju bara några få timmar om gången numera, skitjobbigt, men så himla värdefullt! Tacksam att jag har henne, ni vet en sådandär någon som man kan prata om ALLT med och samtidigt kan sitta helt tyst (och ändå vara bekväm) bredvid.
 
Var på ledarträff i veckan. Är en av alla ledare för ungdomarna på punk (= pingstkyrkans ungdomsarbete). Älskar att vara ledare. Inte bara för att man får umgås med underbara ungdomar varje lördagskväll och för att jag brinner för arbetet i sig, men också för att det är så nostalgiskt att gå in genom dörren till kyrkan en kväll varje helg. Har ju själv gått dit sedan jag var fjorton eller femton år. Upplevt några av mina roligaste, bästa och mest underbara minnen. Känns bra att vara kvar för att försöka göra upplevelsen minst lika bra för de ungdomar som går dit nu.
 
Har även hunnit med att fira min födelsedag tillsammans med Dennis. 20! Stört. Speciellt eftersom det känns som om det var igår jag var den där 15åriga tjejen.. Galet. Fick hursomhelst en polaroidkamera av Dennis 00:05 på natten när han kom hem och överraskade mig med att ringa på dörrklockan. Lyckligast i världen! Satt och plockade med den tillsammans ett tag. Tog ett test-foto. Paris och eiffeltornet, notre dame och disneyland paris nästa!
 
 
Spenderade födelsedagskvällen på Rent-musikal på skandiateatern där vår kompis Johan spelade en av huvudrollerna. Älskar musikaler. Något att det bästa man kan spendera en kväll på! Och nu råkade det ju också vara musikalen med stort M. Har ni inte sett Rent, gört! Kvinnan eller mannen som skrev den måste varit ett geni. Här har ni tre av alla låtar som är med i musikalen.