Onsdagsbestyr.


Idag har varit en intressant dag. Vaknade av att Dennis kysste mig hejdå, steg därefter upp och åt frukost till Peter Le Marcs Morgonens nåd. Satt och läste utvecklingspsykologi, identitetsutveckling, tonåringens fysiska utveckling, kroppsideal osv till att klockan blev tolv. Lunchade sedan med Stina på etc|etra, där vi bjöds på supergod soppa av ingen mindre än Martina som överraskade oss bakom disken. Efter att Stina och jag ätit vår sopplunch fick jag mig även ett snack med Martina som tydligen ska flytta till Göteborg efter sommaren. BUHU. Köpte mig även en liten ljusstake innan jag begav mig hem.
 
Klockan tre mötte jag upp Stina på stan igen, Linden för att vara mer exakt, där vi hängde med Fred och George Weasley från Harry Potter. Coolt ha? ;) Resten av eftermiddagen/kvällen spenderade jag i folkparken med vänner.
 
Vid elva satte jag mig ner och fortsatte på en målning som jag började på någon gång i april. Sitter och funderar på hur jag ska få till hålet, efter spiken, i handflatan. 
 

Konfirmationsavslutning 14

I söndags var jag på konfirmationsavslutning i pingst. Klockan tio stod jag i Carl Johans-parken och fotade min syster Gabriella och hennes vänner (DCRG & DCG;). Härligt gäng det där! Kan inte förstå att det var fem (ja fem) år sen jag hade konfirmationsavslutning och blev fotograferad i samma park (Konfirmationsavslutning09). Tiden går för fort.
 
Visst är hon vacker min syster? ♥

En bön.

Heal my heart and make it clean
Open up my eyes to the things unseen
Show me how to love like You have loved me
Break my heart for what breaks Yours
Everything I am for Your Kingdom's cause
As I walk from earth into eternity

En helg i Maj.

 
Har spenderat helgen hemma hos min familj i krokek. Strosat runt i skogen, med och utan sällskap. Otroligt vackert såhär års. Allt är grönt, underbart. I eftermiddags gick jag en promenad med min syster. Saknar henne, Ella och Elias nu när jag inte ser dem varje dag. Himla fint att få komma hem och umgås med dem. ♥

Åtta bilder från Paris.

 
Sedan sist har jag dels hunnit vara i Paris tillsammans med Dennis och hans familj. Sett Eiffeltornet och Notre Dame, handlat böcker på Shakespeare and Company, vandrat längs Paris gator, ätit på mysiga restauranger och fikat på mysiga cafén, varid på Disneyland Paris och sett Paris från ovan. Det är en otroligt vacker stad Paris! Hade inte jättetur med vädret (moln och regn), men Paris var vackert även i regn. Vackert melankoliskt.

Självklart insåg jag att mitt minneskort i kameran var "låst" när jag kom fram till Paris, så jag fick ta alla miljoner bilder med min telefon istället. Tog även ett fåtal bilder med min polaroidkamera. ♥