En helg i september.

Den här helgen har jag hunnit med en hel del. I fredags var jag i Pingst Linköping på någon typ av finsittning för Unga Vuxna. Gårdagen spenderade jag på stan med syster (lunchade och röstade) samt i Linköping tillsammans med Clara, Sofia och Lydia. Sofia drar till London den 22:e, så vi hade en sista kväll tillsammans innan hon åker. Och nu ska jag snart iväg och agera fotograf.
 
Trivs bra med att ha packat helgschema.

Sommar genom instagram.

Spenderade ett antal kvällar med en bra bok ute på fotbollsplanen. Började sommaren på studentutspring. Promenerade. Lagade god mat, pysslade och pyntade mina väggar.
Foto taget från liten stig som jag brukar ta påväg till bussen. En av alla solnedgångar som jag fick uppleva i sommar. Hade hejdå-mys med vänner för Julia som flyttat till Göteborg nu. Köpte mig lite växter att fylla lägenheten med.
Hade besök av mina tjejer. Var på kort besök vid Braehus i Gränna och fotade den vackra utsikten. Läste. Foto taget påväg hem från sommarjobbet på Skogsviken hotell.
Kvällsdopp vid älgsjön med vänner. Fin fångst en sen eftermiddag. Införskaffade mig mina efterlängtade hängselbyxor. Från picknick utanför centrum i Stockholm, på en fin gräsplätt omringad av ekar precis i tid för solnedgången.
Ett regnigt Norrköping precis i början av sommarlovet. Te och varma mackor med kär vän i min etta. Och slutligen en bild på införskaffade höstskor som jag föll för vid första ögonkastet.

När måndagar blir måndagar.

Så var man tillbaka i vardagen igen, med huvudet i sin kurslitteratur. Rätt skönt egentligen, att låta måndagar bli måndagar och lördagar bli lördagar igen. Fylla almanackan med scheman och alla möjliga slags listor att bocka av. Visst har jag haft en fantastisk sommar och det känns allt lite jobbigt att veta att det drar åt vinter nu mer än sommar, men det är ju minsann mysit med höst också. Att behöva dra på sig en kofta när man ska ut, behöva tända levande ljus, att börja dricka varma drycker så som te igen och att se bladen skifta i färg. Tycker om höstvindarna, svala och friska.
 
Dagarna innan det var dags att ta tag i studierna igen spenderade jag liksom jag spenderat hela sommaren - med vänner, hemma hos familjen, ute på promenad, på jobbet, på utebio, med mina flickor, i andra städer, med en bra bok, hos mig med besök eller med papper och pensel. Lite tråkigt att det blir mindre tid för sådant i och med att vardagen sätter igång igen.